Er Netflix nede?

Netflix er oppe!

Vi er ikke i øjeblikket ude for en afbrydelse af vores streamingtjeneste.

Vi bestræber os på at levere serier og film, som du gerne vil se, når du vil se dem, men i sjældne tilfælde kommer vi ud for en afbrydelse af tjenesten. Hvis vi er ude for en afbrydelse af vores streamingtjeneste, holder vi denne side opdateret med en beskrivelse af problemet.

Oplever du fortsat et problem?

Hvis dit problem ikke er vist herover, kan du søge i vores Hjælp-center efter fejlkoden eller det problem, du oplever. Du kan også logge på for at kontrollere status for din konto.