Kan ikke downloade en serie eller en film

Hvis du har problemer med at downloade en serie eller en film fra Netflix-appen, kan du vælge den mulighed, der bedst svarer til dit problem, for at få hjælp.

Fejlbesked eller fejlkode, når du downloader

For at finde en artikel med trin til at løse problemet kan du søge i vores Hjælp-center for at finde den nøjagtige fejlmeddelelse eller fejlkode.

Kan downloade nogle titler, men ikke andre

Hvis du kan downloade visse serier og film, men ikke andre, eller hvis du ikke ser Download-ikonet ikonet download ved den titel, du ønsker at se offline, betyder det, at titlen ikke kan downloades.

Læs om, hvorfor nogle titler ikke kan downloades.

Kan ikke se muligheden for at downloade

Hvis du ikke kan finde muligheden for at downloade eller ikke ser Download-ikonetdownloadknap nogen steder på Netflix på din enhed:

Hvis din enhed kan downloade, men du stadig oplever problemer, er der muligvis et andet problem.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Android-telefon eller -tablet

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Slå downloadlager til

1. Gå til Indstillinger (Settings) på Android-startskærmen

2. Vælg Apps eller Apps Manager.

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Tilladelser (Permissions).

5. Sæt Lager (Storage) til Til (On).

6. Prøv Netflix igen.

iPhone og iPad

Opdater Netflix-appen

1. Tryk på App Store på startskærmen.

2. Tryk på Søg, og indtast "Netflix".

3. På listen skal du trykke på Netflix og derefter trykke på Opdater. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, kan du følge Apples trin for at nulstille den.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.

Opdater din iOS-version

Følg Apples trin til at opdatere din enhed til den nyeste version, og prøv derefter Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Afinstallering af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk og hold på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på Netflix og derefter på sky-ikonet for at hente appen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, så følg Apples trin til at nulstille den.

5. Prøv Netflix igen, når appen er installeret.

Bemærk:
Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, når du har fjernet den, skal du følge Apples trin til at downloade appen i App Store igen.

Fire-tablet

Opdater Netflix-appen

1. Gå til startskærmen, og tryk på Appstore.

2. Tryk på Menu knappen menu øverst til venstre, og tryk derefter på App-opdateringer.

3. På listen skal du finde Netflix-appen og trykke på Opdater. Hvis Netflix-appen ikke er på listen, er den allerede opdateret.

4. Vælg Åbn, og prøv Netflix igen, når opdateringen er fuldført.

Opdater din Fire OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på Enhedsindstillinger > Systemopdateringer > Søg nu.

3. Tryk på Opdater for at installere opdateringen. Hvis du ser Ingen opdateringer fundet, er din enhed allerede opdateret

4. Når din tablet er genstartet, kan du prøve Netflix igen.

Windows-computer

Bemærk:
Downloads understøttes på computere, der kører Windows 10 eller 11 med Netflix-appen fra Microsoft Store.

Følg disse trin for at løse problemet.

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.

Kontrollér din version af Windows

Windows 10-computere skal have Windows version 1607 eller nyere installeret.

Sådan tjekker du din version:

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Indtast "Om din computer", og vælg så Om din computer (About your PC).

3. Under Windows-specifikationer kan du se nummeret på din version .

Hvis versionsnummeret er ældre end 1607, og der ikke er nogen tilgængelige Windows-opdateringer, skal du kontakte producenten af din computer eller Microsoft-support for at få hjælp til at opdatere din computer til en understøttet version.