Hvordan rapporterer jeg en stjålen enhed?

Hvis din enhed er blevet stjålet, anbefaler vi, at du tjekker siden for din seneste kontoadgang, som viser dato og tidspunkt for streaming, og land/stat og IP-adresse, der blev streamet fra, samt hvilken type enhed der blev brugt til at streame. Bemærk, at Sted (Location) -oplysninger er en omtrentlig stedbestemmelse og bestemmes efter, hvor den fundne IP-adresse er registreret. Du skal være logget på din stjålne enhed for at modtage IP-adresse og oplysninger om stedet, hvor enheden befinder sig.

Hvis en person bruger din Netflix-konto til at streame indhold på din stjålne enhed, kan du oplyse den IP-adresse, der findes på siden for seneste kontoadgang (Recent Account Access), direkte til retsinstanser, og dermed hjælpe dem i deres efterforskning.

Hvis yderligere oplysninger er nødvendige for efterforskningen, samarbejder Netflix med retsinstanser i det omfang, det er tilladt i henhold til den lokale lovgivning. Anmodninger om oplysninger om en Netflix-konto skal sendes af en retsinstans. En juridisk proces kan være påkrævet afhængigt af din retskreds. Kontakt os for at få yderligere oplysninger.