Kom i gang med Netflix

Velkommen til Netflix. Herunder finder du nogle oplysninger, der kan hjælpe dig i gang. Hvis du mangler et emne her, kan du prøve at søge efter det i vores Hjælp-center. Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, og gerne vil vide mere, kan du gå til Hvad er Netflix?

Log ind

Når du har åbnet Netflix-appen eller Netflix-webstedet, skal du vælge Log ind (Sign In) for at få adgang til din konto og begynde at se serier og film. Du kan logge ind på en hvilken som helst Netflix-kompatibel enhed eller på flere kompatible enheder. Hvis du oplever problemer, kan du prøve at gennemgå fejlfindingstrinnene under Jeg kan ikke logge på Netflix. Hvis du ikke har Netflix-appen, kan du gå til Hvordan downloader jeg Netflix-appen.

Opret profiler

Du kan oprette profiler for medlemmer af din husstand og give dem adgang til deres egen personligt tilpassede Netflix-oplevelse. Din konto kan have op til fem individuelle profiler, og du kan angive en aldersgrænse for hver af dem. Hver profil vil få sine egne anbefalinger baseret på den pågældende profils smag og bedømmelser.

Find serier og film

Du kan søge efter titler, du er interesseret i eller gennemse forslag angivet af Netflix. Når du begynder at se og bedømme titler, vil Netflix vise anbefalinger. Du kan også aktivere undertekster eller alternativ lyd på mange titler eller gennemse titler med dit foretrukne sprog for lyd eller undertekster.

Administrer din konto

Du kan opdatere dine kontooplysninger når som helst og ændre din e-mailadresse, dit telefonnummer eller dit abonnement ved at vælge Konto i Netflix-menuen. Med Profil og forældrekontrol kan du også justere kontrolelementer som f.eks. afspilningspræferencer, sprog og undertekster. Nedenstående artikler kan hjælpe dig med at lære, hvordan du administrerer din konto.

Medlemskab og fakturering

Abonnementsoplysninger

Indstillinger

Min profil

Streame på forskellige enheder

Hvis du har mere end én Netflix-kompatibel enhed, kan du skifte mellem dem når som helst. Dit abonnement bestemmer antallet af skærme, du kan se Netflix på ad gangen, men det begrænser ikke, hvor mange enheder du kan knytte til din konto. Hvis du vil se Netflix på en ny eller en anden enhed, skal du logge på Netflix på den pågældende enhed. Du kan se flere oplysninger om Netflix-kompatible enheder eller vores artikel om download af Netflix-appen for at få hjælp til at konfigurere en ny enhed.

Se Netflix på farten

Du kan få adgang til Netflix i mere end 190 lande over hele verden. Hvis du ved, du vil være offline, kan du downloade serier og film på Netflix. Hvis du vil se med på en anden breddegrad eller i en anden tidszone, kan du se, hvad du kan forvente, når du rejser eller flytter.