Netflix-fejl N8001

Den fejl, du ser, er relateret til det Silverlight-plugin, som Netflix anvender til at afspille serier og film på din computer.

Denne fejl skyldes normalt en af følgende tre ting:

• En computerindstilling forhindrer Silverlight i at gemme nødvendige filer til afspilning af din serie eller film
  • Et problem med selve Silverlight-plugin'et
  • Et problem med det indhold, du forsøger at afspille

Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Trin til Windows

Netflix.com-afspilleren kører på Microsoft Silverlights platform. Microsoft tilbyder et gratis Fix It Tool, som du kan downloade og bruge til at løse mange Silverlight-problemer på computere, der kører Windows 7 eller senere. Netflix anbefaler, at du bruger Microsoft Fix It Tool til at løse denne fejl.

Fix it

Link til Microsoft Fix it-værktøjet for Silverlight

Hvis Fix it Tool ikke løser fejlen, eller hvis du kører Windows XP eller Vista, kan du prøve nedenstående trin til fejlfinding.

Brug en anden browser

Vi anbefaler, at du opdaterer til en browser, der understøtter HTML5, for at sikre, at din computer er optimeret til vores webafspiller. Download den nyeste version af Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera, og prøv Netflix igen. Vores webafspiller fungerer bedst på:

• Google Chrome på Windows XP Service Pack 2 eller nyere.
  • Mozilla Firefox på Windows Vista eller nyere.
  • Opera på Windows Vista Service Pack 2 eller nyere.

Føj Netflix til Internet Explorers liste over websteder, du har tillid til
  1. I Internet Explorer skal du vælge tandhjulsikonet () eller Værktøjer (Tools) i vinduets øverste højre hjørne.
  2. Vælg Internetindstillinger (Internet Options).
  3. Vælg fanen Sikkerhed (Security).
  4. Vælg Websteder, du har tillid til (Trusted Sites), og vælg knappen Websteder (Sites).
  5. Fjern markeringen af Kræv servergodkendelse (Require server verification).
  6. Slet alt, der har med Netflix at gøre, i feltet Websteder (Websites).
    • Hvis du ikke ser noget, der har noget at gøre med Netflix, skal du fortsætte til næste trin.
  7. Skriv *.netflix.com i feltet Føj dette websted til zonen (Add this website to the zone).
  8. Vælg knappen Tilføj (Add).
  9. Vælg knappen Luk (Close).
  10. Prøv Netflix igen.

Sørg for, at din Windows-brugerkonto har adgang til Netflix.com

Microsoft Silverlight-afspilleren, som Netflix.com kører på, kræver, at din Windows-brugerkonto har administrative rettigheder.

Du kan kontrollere, om din konto har administrative rettigheder, ved at prøve at følge et af følgende trin:

Kør browser som administrator (Run browser as Administrator)

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.
  3. Vælg Alle programmer (All Programs).
  4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på det foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox og Google Chrome).
  5. Vælg Kør som administrator (Run as Administrator).
  6. Vælg Tillad (Allow), hvis du får muligheden.
  7. Brug det nyligt åbnede vindue til at afspille din film eller tv-serie igen.
    • Et forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.
    • Hvis disse trin tillader streaming af film og tv-serier fra Netflix.com, har din konto ikke administrative rettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.

Log ind som en anden Windows-bruger

• Hvis du kan afspille filmen eller tv-serien, har den nye brugerkonto de påkrævede tilladelser til at bruge Silverlight-afspilleren.

Afinstaller og geninstaller Silverlight-plugin'et

Du kører muligvis en forældet version af Silverlight-plugin'et, eller plugin'et er blevet beskadiget.

Sådan afinstallerer du Silverlight-plugin'et:

Windows 8

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger (Settings). (Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen og klikke på Indstillinger (Settings)).
  3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)
  4. Under Programmer (Programs) skal du vælge Afinstaller et program (Uninstall a program).
  5. Find og vælg Microsoft Silverlight.
  6. Vælg Afinstaller (Uninstall)

Windows 7/Vista

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin
  2. Klik på startknappen.
  3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)
  4. Indstil Vis med (View by) i øverste højre hjørne til Kategori (Category)
  5. Under Programmer (Programs) skal du vælge Afinstaller et program (Uninstall a program)
  6. Find og vælg Microsoft Silverlight.
  7. Vælg Afinstaller (Uninstall)

Windows XP

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Klik på startknappen.
  3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)
  4. Vælg Tilføj eller fjern programmer (Add or Remove Programs)
  5. Find og vælg Microsoft Silverlight.
  6. Klik på Fjern (Remove)

Sådan installerer du den nyeste version af Silverlight-pluginet:

1. Gå til Netflix.com, og afspil en titel.
  2. Følg meddelelserne for at downloade og installere Silverlight på din Windows-pc.

Trin til Mac

Brug en anden browser

Vi anbefaler, at du opdaterer til en browser, der understøtter HTML5, for at sikre, at din computer er optimeret til vores webafspiller. Download den nyeste version af Google Chrome eller Opera, og prøv Netflix igen. Vores webafspiller fungerer bedst på:

• Google Chrome på OS X 10.6 (Snow Leopard) eller nyere.
  • Opera på OS X 10.9 (Mavericks) eller nyere.

Afinstaller og geninstaller Silverlight-plugin'et

Du kører muligvis en forældet version af Silverlight-plugin'et, eller plugin'et er blevet beskadiget.

Sådan fjerner du Silverlight-plugin'et:

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Klik på Finder-ikonet fra Dock nederst på skærmen.
  3. Vælg (Go) og derefter Computer i menulinjen øverst på skærmen.
  4. Klik på Macintosh HD-ikonet.
  5. Vælg Bibliotek (Library).
  6. Vælg Internet-plugins (Internet Plug-Ins).
  7. Træk Silverlight.plugin til papirkurven.
  8. Klik på ikonet for papirkurven, og vælg Tøm (Empty).
  9. Når du har tømt papirkurven, er Microsoft Silverlight fjernet.

Sådan installerer du den nyeste version af Silverlight-pluginet:

1. Log på Netflix.com, og tryk på afspil (play) på en titel.
  2. Følg anvisningerne for at downloade og installere Silverlight på din Mac.

Nogle medlemmer vil muligvis få vist meddelelsen Silverlight.dmg kan ikke åbnes, da den kommer fra en uidentificeret udvikler ("Silverlight.dmg cannot be opened because it is from an unidentified developer"), når de forsøger at installere Silverlight. Dette er meget almindeligt for programmer, der ikke er hentet fra Mac App Store. Hvis du støder på meddelelsen, skal du fortsætte med følgende trin for at fuldføre installationen af Silverlight.

1. Højreklik eller hold Control på dit tastatur nede, og klik på Silverlight.pkg.
  2. Klik på Åbn (Open) i pop op-menuen.
  3. Klik på Åbn (Open) på den meddelelse, der viser "Silverlight.pkg" er ikke fra Mac App Store. Er du sikker på, at du vil åbne den? ("Silverlight.pkg" is not from the Mac App Store. Are you sure you want to open it?) Åbning af "Silverlight.pkg" vil altid tillade, at den køres på denne Mac.
  4. Følg anvisningerne for at fuldføre installationen.
  5. Prøv Netflix igen, når programmet er installeret.