Sådan fjerner du betalingsmåder fra din konto

Hvis du vil fjerne en betalingsmåde fra din konto, skal du gå til Administrer betalingsoplysninger på siden Konto og slette den betalingsmåde, du vil fjerne. Du skal muligvis logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvis du kun har registreret én betalingsmåde, kan du ikke fjerne den, før du har tilføjet en ny betalingsmåde. Når en betalingsmåde fjernes fra din konto, vil Netflix ikke længere kunne opkræve betalinger via denne betalingsmåde, medmindre den tilføjes din Netflix-konto igen.

Hvis du har Netflix via en partnerpakke, eller du ønsker at fjerne en ekstra betalingsmåde, kan du kontakte os for at få hjælp.

Kundeservice kan ikke fjerne en specifik betalingsmåde fra din konto. Vi kan dog fjerne alle betalingsmåder, så længe du ikke betaler via en partner eller med et gavekort. Når en betalingsmåde er blevet fjernet, kan du tilføje en ny betalingsmåde til din konto, inden din nuværende faktureringsperiode udløber, hvis du vil fortsætte med at bruge Netflix.

Bemærk:
Visse tredjepartsmetoder til betaling kan ikke fjernes fra konti.

Har du spørgsmål vedrørende sletning eller opbevaring af data, bedes du kontakte privacy@netflix.com.