Billedet er zoomet ud eller beskåret

Hvis der er zoomet ind i Netflix-appen eller den film eller serie, du forsøger at se, eller den ser ud til at være beskåret øverst eller i kanterne, skyldes det normalt en forkert videoindstilling på din enhed. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Sluk for indstillingen Skærmforstørrelse (Screen Magnifier)

1. Vælg Indstillinger (Settings) på Fire TV-startskærmen.

2. Rul til højre på den næste skærm, og vælg Tilgængelighed (Accessibility).

3. Vælg Skærmforstørrelse (Screen Magnifier) for at slukke denne indstilling.

4. Prøv Netflix igen.

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Blu-ray-afspiller

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Computere

1. Gå til Netflix-siden for problemet.

2. Brug dit tastatur til at nulstille zoom:

• På Mac skal du trykke på Command + 0.

• På Windows eller Chromebook skal du trykke på Ctrl + 0.

3. Prøv Netflix igen.

PlayStation 3

Konfigurer indstillinger for videoudgang på PlayStation 3

1. Begynd via PlayStation-startsiden.

2. Gå til Indstillinger (Settings).

3. Vælg Skærmindstillinger (Display Settings).

4. Vælg Indstillinger for videoudgang (Video Output Settings).

5. Vælg din tv-til-PlayStation-forbindelse (Komponent (Component), Komposit (Composite) eller HDMI).

6. Vælg Automatisk (Automatic).

7. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte indstillingerne.

8. Følg anvisningerne for at gemme indstillingerne.

9. Vælg Udfør (Finish) for at udføre videokonfigurationen.

10. Prøv Netflix igen.

Fejlfind din enheds forbindelser

Hvis du ofte har problemer med billedet på alle de titler, du forsøger at se på Netflix, kan du prøve følgende trin til fejlfinding. Problemet kan skyldes enheden, du anvender til streaming, tv'et eller modtagerne, du streamer til, eller de kabler, der forbinder det hele.

1. Streamingenhed eller tv:

• Hvis billedet er trukket ud eller afskåret, kan problemet muligvis løses ved at ændre skærmopløsningen på tv'et eller streamingenheden.

• Hvis billedet er for stort eller for lille, kan du prøve at zoome ind eller ud, hvis tv'et har den mulighed.

2. Andet udstyr:

• Omgå eventuelle modtagere ved at slutte streamingenheden direkte til dit tv.

• Det kan du gøre ved at følge HDMI-kablet fra streamingenheden til der, hvor det er tilsluttet. Tag HDMI-stikket ud af en eventuel modtager, som det er tilsluttet, og slut det direkte til tv'et.

3. Kabler

• Hvis du bruger et HDMI-kabel, kan du prøve at vende det modsat, eller prøve med et andet HDMI-kabel.

• Hvis du tilslutter via et HDMI-kabel, kan du prøve at anvende en anden HDMI-port på dit tv.

• Visse billedproblemer kan også løses ved at skifte fra et HDMI-kabel til et komponent- eller komposit-lyd-/billedkabel.

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

PlayStation 4

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

PlayStation 5

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Roku

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Set-top-boks

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Smart-tv

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Xbox 360

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Xbox One

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Xbox Series X/S

Juster dit tv's billedindstillinger

Tv'ets billedformat, skærmstørrelse eller andre indstillinger kan være skyld i, at Netflix vises zoomet ind. Kontakt din tv-producent, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.