Sådan finder og installerer du Netflix Games

Hvis du vil spille, skal du først installere spillet på din enhed. Du skal bruge:

• En kompatibel enhed:

• Android-mobil eller -tablet med Android 8.0 eller nyere

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS/iPadOS 15 eller nyere

• Et aktivt Netflix-abonnement

• En internetforbindelse til at downloade og installere spillet

• Tilstrækkelig lagerplads på din enhed

Bemærk:
Nogle Netflix Games har flere krav. Læs artiklen for at få oplysninger om et bestemt spil.

Android-baserede telefoner og tablets

Fra Netflix-appen

I Netflix-appen findes der en række med mobilspil på startskærmen og fanen Spil i bunden af skærmen.

1. På appens startskærm skal du stryge nedad for at finde rækken Mobilspil eller trykke på fanen Spil.

Bemærk:
    Kan du ikke se rækken Mobilspil eller fanen Spil? Sørg for, at du har den seneste version af Netflix-appen. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din Android-baserede enhed.
  2. Tryk på spillet, og tryk på Hent spil. Play Butik åbnes.

3. Tryk på Installer.

• Skærmbilledet Tilladelser kan blive vist afhængigt af spillet og dine enhedsindstillinger. Vælg Acceptér.

4. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil eller fanen Spil i Netflix-appen. Du kan også trykke på spillets ikon på enhedens startskærm eller i app-skuffen.

5. Spillet startes. Tryk på ikonet Profil i spillet, hvis du vil skifte til en anden profil, og begynd at spille!

Fra Play-butikken

Du kan også søge efter spillet i Google Play Butik.

1. Åbn Play Butik, og søg efter spillets navn, eller se alle tilgængelige Netflix-spil.

2. Vælg spillet fra listen med søgeresultater, og tryk på Installér.

• Skærmbilledet Tilladelser kan blive vist afhængigt af spillet og dine enhedsindstillinger. Vælg Acceptér.

3. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil eller fanen Spil i Netflix-appen. Du kan også trykke på spillets ikon på enhedens startskærm eller i app-skuffen.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Fortsæt, og derpå logge ind med din Netflix-kontos e-mailadresse og adgangskode.

5. Vælg din Netflix-profil, og begynd at spille!

Netflix-spil er ikke tilgængelige for børneprofiler. Et spil vil muligvis ikke blive vist for en profil, hvis profilens aldersgrænse er lavere end spillets aldersgrænse, eller hvis din enhed ikke er kompatibel med spillet.

iPhone, iPad og iPod touch

Fra Netflix-appen

Netflix-appen indeholder en række med mobilspil på startskærmen.

1. På startskærmen skal du rulle ned for at finde rækken Mobilspil.

Bemærk:
    Kan du ikke se rækken Mobilspil? Sørg for, at du har den seneste version af Netflix-appen. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på spillet, og tryk derefter på Hent spil ellerAfspil spil.

3. Tryk på ikonet for enten Hent eller SkyApp Store-banneret.

4. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil i Netflix-appen, eller du kan trykke på spillets ikon på enhedens startside.

5. Spillet startes. Tryk på ikonet Profil i spillet, hvis du vil skifte til en anden profil, og begynd at spille!

Fra App Store

Du kan også søge efter et spil i App Store.

1. Åbn App Store, og søg efter spillets navn, eller se alle tilgængelige Netflix-spil.

2. Vælg spillet fra listen med søgeresultater, og vælg enten ikonet Hent eller Sky.

3. Spillet vil blive downloadet og installeret. Når det er gennemført, skal du klikke på Åbn.

• Når et spil er installeret, kan du åbne det fra rækken Mobilspil i Netflix-appen, eller du kan trykke på spillets ikon på enhedens startside.

4. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du klikke på Næste og derefter logge ind med din Netflix-kontos e-mailadresse og adgangskode. Vælg Log ind.

5. Vælg din Netflix-profil, og begynd at spille!

Netflix-spil er ikke tilgængelige for børneprofiler. Et spil vil muligvis ikke blive vist for en profil, hvis profilens aldersgrænse er lavere end spillets aldersgrænse, eller hvis din enhed ikke er kompatibel med spillet.

Kan du ikke finde det spil, du leder efter? Se Er der et Netflix-spil, du ikke kan finde?