Sådan skifter du sprog på Netflix

Du kan skifte sproget for den tekst, du ser på Netflix, og for lyd og undertekster.

Skift sproget på Netflix

Tv eller streamingenhed

1. Åbn Netflix-appen, og gå til skærmen for profilvalg.

2. Gå til den profil, du vil redigere, og tryk på knappen Rediger.

3. Vælg Sprog.

4. Vælg et sprog. Det nye sprog gemmes automatisk.

5. Vælg Udført.

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du vil redigere.

6. Tryk på Visningssprog.

7. Vælg et sprog. Det nye sprog gemmes automatisk.

Webbrowser

1. Gå til siden Konto i en webbrowser.

2. Vælg en profil under afsnittet Profil og forældrekontrol.

• For nogle konti skal du vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Vælg Sprog.

4. Vælg et visningssprog.

5. Vælg Gem.

• Hvis du ikke kan se sprogskiftet på enheden, skal du muligvis logge ud og ind igen.

Skift sprog for lyd og undertekster

Tv eller streamingenhed

1. Åbn Netflix-appen, og begynd at afspille en serie eller en film.

2. Sæt afspilningen på Netflix på pause, og vælg afspilningsfunktionerne i bunden af skærmen.

3. Vælg Andet.

4. Vælg det ønskede sprog til lyd og undertekster. Dine valg gemmes automatisk.

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du vil redigere.

6. Tryk på Lyd og undertekster .

7. Vælg dit foretrukne sprog i Lyd og undertekster. De nye sprog gemmes automatisk.

Webbrowser

1. Gå til siden Konto i en webbrowser.

2. Vælg en profil under afsnittet Profil og forældrekontrol.

• For nogle profiler skal du vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Vælg Sprog.

4. Vælg dine foretrukne sprog i Lyd og undertekster.

5. Vælg Gem.

Bemærk:
Netflix viser 5-7 relevante sprog på tv'er og tv-forbundne enheder baseret på din placering og dine sprogindstillinger. Du kan se de tilgængelige sprog for en titel på Android-telefoner og -tablets, iPhone og iPad og i webbrowsere. Ikke alle sprog er tilgængelige for alle titler.