Netflix-fejl NW-2-5

Der opstod en fejl med Netflix. Prøver igen om [X] sekunder.
Kode: NW-2-5

Denne fejl opstår, når et netværksproblem forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix.

Sådan løser du dette problem:

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan du følge trinnene for din enhed.

Spilkonsoller

PlayStation 3

Tjek din PlayStations DNS-indstillinger

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings) > Indstillinger for internetforbindelse (Internet Connection Settings) > OK.

3. Vælg Tilpasset (Custom)

4. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• For trådløse (wireless) forbindelser skal du vælge disse indstillinger:

• Under WLAN skal du vælge Indtast manuelt (Enter manually).

• Vælg IP-adresseindstillinger (IP Address Setting).

• For kabelbaserede forbindelser (Wired) skal du vælge Automatisk registrering (Auto-Detect) for Driftstilstand (Operation Mode).

5. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger (IP Address Setting) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Do Not Set)

• DNS-indstilling (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Skal ikke anvendes (Do Not Use)

• MTU > Automatisk (Automatic).

• UPnP > Aktivér (Enable)

6. Tryk på knappen X for at gemme dine indstillinger.

7. Vælg Test forbindelsen (Test Connection).

8. Prøv Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 4

Tjek din PlayStations DNS-indstillinger

1. Gå til hovedmenuen, og vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Netværk (Network) > Konfigurer internetforbindelse (Set Up Internet Connection).

3. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• Under Brug wi-fi (Use Wi-Fi) skal du vælge Tilpasset (Custom) og derefter vælge dit wi-fi-netværk.

• Under Brug et LAN-kabel (Use a LAN Cable) skal du vælge Tilpasset (Custom) > Driftstilstand (Operation mode).

4. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger (IP Address Settings) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Don't Specify)

• DNS-indstillinger (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Skal ikke anvendes (Don't Use)

• MTU-indstillinger (MTU Settings) > Automatisk (Automatic)

5. Vælg Test forbindelsen (Test Connection).

6. Prøv Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 5

Tjek din PlayStations DNS-indstillinger

1. Gå til hovedmenuen, og vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Netværk (Network) > Konfigurer internetforbindelse (Set Up Internet Connection).

3. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• Under Brug wi-fi (Use Wi-Fi) skal du vælge Tilpasset (Custom) og derefter vælge dit wi-fi-netværk.

• Under Brug et LAN-kabel (Use a LAN Cable) skal du vælge Tilpasset (Custom) > Driftstilstand (Operation mode).

4. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger (IP Address Settings) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Don't Specify)

• DNS-indstillinger (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Skal ikke anvendes (Don't Use)

• MTU-indstillinger (MTU Settings) > Automatisk (Automatic)

5. Vælg Test forbindelsen (Test Connection).

6. Prøv Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox 360

Tjek DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Gå til Indstillinger (Settings), og vælg Systemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg dit netværk, og vælg Konfigurer netværk (Configure Network).

5. Vælg DNS-indstillinger (DNS Settings), og vælg Automatisk (Automatic)

6. Sluk din Xbox, og tænd den igen.

7. Prøv Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox One

Tjek DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network Settings) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings) > DNS-indstillinger (DNS Settings).

4. Vælg Automatisk (Automatic).

5. Prøv Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox Series X/S

Tjek DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network Settings) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings) > DNS-indstillinger (DNS Settings).

4. Vælg Automatisk (Automatic).

5. Prøv Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Alle andre enheder

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.