Sådan finder du dit PayPal-fakturerings- eller betalings-id

Hvis du bruger PayPal til at betale for Netflix, har vores Kundeservice-team brug for at bekræfte dit PayPal-fakturerings-eller -betalings-id, før vi kan foretage ændringer af din Netflix-konto.

Bemærk:
Hvis du ikke ønsker at give os disse oplysninger, kan du foretage eventuelle ændringer på din konto direkte på siden Konto.

Sådan finder du dit PayPal-fakturerings-id via PayPal

1. Gå til siden Aktivitet på PayPal (du bliver muligvis bedt om at logge ind).

2. Vælg den seneste Netflix.com-transaktion.

3. Se fakturerings-id'et.

Sådan finder du dit PayPal-faktura-id via e-mail

1. Gå til den e-mailkonto, du bruger til PayPal.

2. Søg efter e-mails fra service@paypal.com med den seneste kvittering for Netflix.com.

3. Vælg Se eller administrer betalinger (View or Manage Payment)

• Du bliver sendt videre til PayPal for at se din transaktion (du bliver muligvis bedt om at logge ind).

4. Se Faktura-id på oplysningssiden om fakturering.

Bemærk:
Hvis du ikke modtager e-mails fra PayPal, skal du muligvis opdatere dine indstillinger for PayPal-meddelelser.

Sådan finder du dit PayPal-betalings-id via PayPal

1. Gå til Administrer automatiske betalinger (Manage Automatic Payments) på din PayPal-konto (du bliver muligvis bedt om at logge ind).

2. Vælg Netflix.com på listen under Automatiske betalinger.

• Hvis Netflix.com står opført flere gange, kan du starte fra toppen og gennemse hver forekomst, indtil du ser et samlet faktureret beløb større en 0,00 dollars.

Bemærk:
      Et samlet faktureret beløb på 0,00 dollars betyder normalt en mislykket transaktion, og vi har brug for et betalings-id fra en succesfuld transaktion.
  3. Se fakturerings-id'et (B-XXXXXXXXXXXXXXXXX).

Opdater betalingsmåde for PayPal

Hvis du vil opdatere betalingsmåden for din PayPal-konto, skal du gå til PayPals websted eller kontakte PayPals kundesupport for at få hjælp.