Hvordan installerer jeg Silverlight på min Mac?

Silverlight er et browser-plugin, der gør det muligt for dig at se serier og film på din computer. Følg trinnene herunder for at installere et Silverlight-plugin på din Mac-computer.

1. Åbn Netflix, og vælg en titel, du vil afspille.

2. Når Silverlight-dialogboksen åbnes, skal du vælge Installer nu (Install Now)

3. Åbn siden Overførsler (Downloads), og dobbeltklik på Silverlight.dmg

• I Safari findes siden Overførsler (Downloads) øverst til højre i browseren.

• I Firefox findes siden Overførsler (Downloads) i et separat vindue i docken.

• I Chrome findes siden Downloads under Vindue (Window) øverst til venstre i browseren.

4. Højreklik eller hold Control på dit tastatur nede, og vælg Silverlight.pkg.

5. Klik på Åbn (Open) i pop op-menuen.

6. Klik på Åbn (Open) på den meddelelse, der viser Silverlight.pkg er ikke fra Mac App Store. Er du sikker på, at du vil åbne den? (Silverlight.pkg is not from the Mac App Store. Are you sure you want to open it?) Åbning af Silverlight.pkg vil altid tillade, at den køres på denne Mac.

7. Følg anvisningerne for at fuldføre installationen.

Gå til Jeg bliver hele tiden bedt om at installere Silverlight, hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig bliver bedt om at installere Silverlight.