Hvordan installerer jeg Silverlight på min Windows-pc?

Silverlight er et browser-plugin, der gør det muligt for dig at se serier og film på din computer. Vælg din foretrukne browser på listen herunder, og følg trinnene til at installere et Silverlight-plugin på din Windows-computer.

Internet Explorer

1. Vælg en serie eller film, du vil se.

2. Vælg Installer (Install).

3. Vælg Gem fil (Save File).

• Hvis du har problemer med at finde filen, kan du søge efter Silverlight.exe i mappen Hent programmer (Downloads) ved at trykke på Ctrl + J på tastaturet.

4. Vælg Kør (Run), når du ser vinduet Filoverførsel - sikkerhedsadvarsel (File Download – Security Warning).

5. Vælg Kør (Run), når du ser vinduet Internet Explorer - sikkerhedsadvarsel (Internet Explorer – Security Warning).

6. Vælg Installer (Install).

7. Vælg Deaktiver (Deactivate).

8. Luk browseren, og åbn den igen.

9. Prøv Netflix igen.

Firefox

1. Vælg en serie eller film, du vil se.

2. Vælg Installer (Install).

3. Vælg Gem fil (Save File).

4. Dobbeltklik på Silverlight.exe i downloadvinduet i Firefox.

• Hvis du har problemer med at finde filen, kan du søge efter Silverlight.exe i mappen Hent programmer (Downloads) ved at trykke på Ctrl + J på tastaturet.

• Vælg OK, hvis du bliver bedt om det i vinduet Åbn eksekverbar fil? (Open Executable File?) .

• Vælg Kør (Run), hvis du ser vinduet Åbn fil - sikkerhedsadvarsel (Open File – Security Warning).

5. Vælg Installer (Install).

6. Vælg Deaktiver (Deactivate).

7. Luk browseren, og åbn den igen.

8. Prøv Netflix igen.

Chrome

1. Vælg en serie eller film, du vil se.

2. Vælg Installer (Install).

3. Vælg Silverlight.exe i download-bjælken i bunden af Chrome-browseren.

• Hvis du har problemer med at finde filen, kan du søge efter Silverlight.exe i mappen Hent programmer (Downloads) ved at trykke på Ctrl + J på tastaturet.

4. Vælg Kør (Run), hvis du ser vinduet Åbn fil - sikkerhedsadvarsel (Open File – Security Warning).

5. Vælg Installer (Install).

6. Vælg Deaktiver (Deactivate).

7. Luk browseren, og åbn den igen.

8. Prøv Netflix igen.

Gå til Jeg bliver hele tiden bedt om at installere Silverlight, hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig bliver bedt om at installere Silverlight.