Silverlight-plugin understøttes ikke

Hvis Netflix omdirigerede dig til denne artikel i stedet for at afspille en serie eller film, betyder det, at din browser bruger et Silverlight-plugin til at afspille video.

Fra og med 13. september 2023 understøtter Netflix ikke længere Silverlight.

For at fortsætte med at se Netflix skal du opdatere din browser til en version, der understøtter HTML5:

Bemærk:
Læs om vores systemkrav for at finde ud af, hvilke browsere der fungerer på din computer.