Hvordan indstiller jeg en pinkode til forældrekontrol i Tyskland?

Alle Netflix-brugere i Tyskland skal indtaste en pinkode for at se film og serier med aldersgrænsen FSK-18.

Som den primære kontoindehaver har du to muligheder for at styre, hvad der vises på kontoen:

• Kontoniveau (hård kontrol): Angiv en firecifret pinkode, der skal indtastes, for at afspille serier eller film med aldersgrænsen FSK-18 på enhver profil. En pinkode sikrer, at dit barn ikke ser indhold, der er bedømt til at ligge over din valgte aldersgrænse.
  • Profilniveau (blød kontrol): Angiv en aldersgrænse for en bestemt profil for at styre, hvilke serier og film der er tilgængelige for den pågældende profil. Som forælder eller værge sikrer du, at dit barn kun bruger den korrekte profil.

Denne artikel indeholder udelukkende oplysninger om pinkodefunktionen for Tyskland. Gå til Hvordan indstiller jeg en pinkode til forældrekontrol? for at få oplysninger om pinkodefunktionen for alle øvrige lande.

Sådan indstiller du en pinkode til forældrekontrol

Du kan oprette din pinkode under tilmelding på Netflix-webstedet samt på mange nyere smart-tv, Blu-ray-afspillere og spilkonsoller.

Hvis du tilmelder dig Netflix på en enhed, der understøtter pinkoder, skal du følge disse trin:

1. Følg instruktionerne for opsætning af din konto, herunder indtastning af e-mailadresse, adgangskode og betalingsoplysninger.
  2. Angiv en firecifret pinkode i feltet til pinkode, efter du har fuldført disse trin.
  3. Vælg Gem (Save).

Hvornår skal du indtaste din pinkode?

Der skal indtastes en pinkode for at se FSK-18 film og tv-serier i Tyskland. Du kan vælge at indstille din pinkode til et lavere niveau end FSK-18.

Du vil blive bedt om at indtaste din pinkode, hvis du forsøger at afspille en titel eller en episode med aldersbegrænsning, eller hvis bedømmelsen ændrer sig i de episoder, du ser. Når der er indtastet en pinkode, er kontoen aktiv, indtil du logger af, skifter profil eller ikke interagerer med tjenesten i en længere periode.

Nogle enheder understøtter ikke pinkodeangivelse. Du vil ikke være i stand til at bruge denne enhed til at se pinkode- eller aldersbeskyttet indhold og skal bruge en anden enhed til at se den pågældende titel.

Når du downloader titler til en mobil enhed, skal du indtaste din pinkode, hvis indholdet har aldersgrænsen FSK-18 eller overskrider beskyttelsesniveauet for din konto.

• iOS-enheder kræver, at du indtaster din pinkode, når du downloader en titel, der er underlagt pinkodebeskyttelse.
  • Android-enheder og Windows 10-appen giver dig mulighed for at downloade indhold uden at indtaste din pinkode, men kræver det, når du forsøger at afspille en titel, der er underlagt pinkodebeskyttelse.

Sådan ændrer eller opdaterer du din pinkode

Der skal indtastes en pinkode for at se FSK-18 film og tv-serier i Tyskland. Du kan vælge at indstille din pinkode til et lavere niveau end FSK-18.

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast din Netflix-kontoadgangskode på skærmen.

4. Angiv en firecifret pinkode efter eget valg i feltet til pinkode.

5. Angiv dit Beskyttelsesniveau (PIN protection level) ud fra følgende indstillinger:

• Små børn
  • Store børn
  • Teenagere
  • Voksne

Bemærk: Gå til aldersgrænser for dit land for at se definitioner af beskyttelsesniveauer.

6. Vælg Gem (Save).

Hvis du tilmeldte dig Netflix på en enhed, der ikke understøttede pinkoder, og du ønsker at ændre koden fra standardkoden 0000, skal du følge disse trin:

1. Følg instruktionerne for opsætning af din konto, herunder indtastning af e-mailadresse, adgangskode og betalingsoplysninger. Din konto får automatisk tildelt pinkoden 0000.

2. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

3. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

4. Angiv en firecifret pinkode efter eget valg i feltet til pinkode.

5. Vælg Gem (Save).

Sådan gendanner du en glemt pinkode

Hvis du bliver bedt om din pinkode for at se din valgte titel, men du har glemt den, skal du klikke på det blå link Glemt pinkode? (Forgot PIN?) .

Hvis du har klikket på det blå link Glemt pinkode? (Forgot PIN?) , ...

bliver du ...

ført til siden, hvor du kan logge ind på Netflix.

Herfra skal du logge ind ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode og indtaste en ny pinkode i feltet Pinkode (PIN) på næste skærmbillede.

Hvis du bliver bedt om at indtaste din adgangskode på den samme side

skal du indtaste din adgangskode og din nye pinkode i feltet Pinkode (PIN) på næste skærmbillede.