Sådan ændrer du dit abonnement

Du kan ændre dit Netflix-abonnement når som helst ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Netflix-konto.

2. Vælg Skift abonnement. (Hvis du ikke kan se Skift abonnement, kan du kontakte os).

Bemærk:
    Hvis din konto er sat i bero, kan du ikke ændre abonnementet, før kontoen er aktiv igen.
  3. Vælg det ønskede abonnement, og vælg derefter Fortsæt eller Opdater.

4. Vælg Bekræft ændring (Confirm Change) eller Bekræft (Confirm).

Et skift til et abonnement med en højere pris træder i kraft med det samme, så du kan få glæde af alle de nye funktioner. Da Netflix er en forudbetalt tjeneste, vil din faktureringsdato ændres baseret på den resterende saldo for din seneste betaling.

Ændring til et billigere abonnement træder i kraft fra næste faktureringsdato. Du kan fortsætte med at bruge funktionerne i abonnementet med den højere pris indtil din næste faktureringsdato.

Du kan afmelde Netflix når som helst.