Hvordan bruger jeg min mobile enhed til at styre Netflix på mit tv?

Netflix-appen på din Apple- eller Android-baserede mobilenhed gør det muligt at synkronisere med mange tv'er, der er blevet fremstillet i 2014 eller senere, så du kan bruge din telefon eller tablet som fjernbetjening, når du ser Netflix. Vejledning til at oprette forbindelse mellem din mobile enhed og dit tv findes herunder. Bemærk, at Google Cast kun er tilgængelig på Android-tv'er fra Philips, Sharp, Sony, Toshiba og Vizio.

Opret forbindelse med en sekundær Netflix-skærm

1. Opret forbindelse fra din mobil enhed til samme trådløse netværk, som dit tv har forbindelse til.

2. Start Netflix-appen på både dit tv og din mobile enhed.

3. Log på samme Netflix-konto på både dit tv og din mobilenhed.

4. Vælg ikonet Cast i øverste eller nederste højre hjørne af skærmen.

5. Vælg den enhed, du ønsker at se din serie eller film på.

6. Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).

Du kan nu spole frem, spole tilbage, sætte på pause, bedømme serien eller filmen eller ændre indstillinger for lyd eller undertekster fra din mobilenhed.

Opret forbindelse med Google Cast

1. Start Netflix-appen på din mobile enhed.

2. Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast i øverste eller nederste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg den enhed, du ønsker at se din serie eller film på.

4. Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).

Du kan nu spole frem, spole tilbage, sætte på pause, bedømme serien eller filmen eller ændre indstillinger for lyd eller undertekster fra din mobilenhed.