Brug af Netflix på din TiVo

Velkommen til Netflix på din TiVo! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på mange TiVo-enheder.

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor Netflix er tilgængeligt. Nogle ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix' hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastighed for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Diagrammet herunder viser de tilgængelige funktioner på understøttede TiVo-enheder.

Model Understøttede regioner Opløsning Lyd og undertekster
TiVo HD USA 720p Ingen tilgængelige
TiVo HD XL USA 720p Ingen tilgængelige
TiVo Premiere USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Premiere XL USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Premiere XL4 USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Mini USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Roamio USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Roamio Plus USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo Roamio Pro USA og Canada 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
TiVo BOLT USA og Canada 4 K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Atlantic Broadband – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Blue Ridge Communication – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Cable One – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Com Hem – TiVo Sverige 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Cogeco – TiVo Sverige 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
GCI – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Grande – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Mediacom – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Midcontinent Communications – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
RCN – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Suddenlink – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Virgin Media – TiVo box Storbritannien 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Virgin Media – V6 til TiVo Storbritannien 4 K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Vodafone TV Spanien – TiVo Spanien 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Wave Communication – TiVo USA 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte dit TiVo-tv til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Series3 (HD, HD XL)

*Bemærk: Inden du forbinder TiVo til din Netflix-konto, skal du slå download af video til i kontoindstillingerne på TiVo-webstedet.

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på TiVo-knappen på fjernbetjeningen for at gå til TiVo Central.
  2. Vælg Find tv, film og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Vælg Netflix.
  4. Vælg Log på (Sign In).
    • Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.
  5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,
  6. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Series4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4, Mini)

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på TiVo-knappen på fjernbetjeningen for at gå til TiVo Central.
  2. Vælg Find tv, film og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Vælg Netflix.
  4. Vælg Log på (Sign In).
    • Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.
  5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,
  6. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Roamio

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på TiVo-knappen på fjernbetjeningen for at gå til TiVo Central.
  2. Vælg Find tv, film og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Vælg Netflix.
  4. Vælg Log på (Sign In).
    • Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.
  5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,
  6. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

BOLT

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på TiVo-knappen på fjernbetjeningen for at gå til TiVo Central.
  2. Vælg Find tv, film og videoer (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Vælg Netflix.
  4. Vælg Log på (Sign In).
    • Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.
  5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,
  6. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Atlantic Broadband – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
  3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
  4. Vælg Netflix.
  5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 824 på fjernbetjeningen.
  2. Når du er på kanal 824, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
  3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Blue Ridge Communication – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Start (Home) på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
  3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
  4. Vælg Netflix.
  5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 594 på fjernbetjeningen.
  2. Når du er på kanal 594, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
  3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Cable One – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Start (Home) på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
  3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
  4. Vælg Netflix.
  5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 558 på fjernbetjeningen.
  2. Når du er på kanal 558, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
  3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Com Hem – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Apps.
  3. Vælg Netflix.
  4. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 163 på dit tv.
  2. Når du er på kanal 163, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
  3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
  4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Cogeco – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
    2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
    3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
    4. Vælg Netflix.
    5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
      • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
    6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 661 på dit tv.
    2. Når du er på kanal 661, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
    3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
      • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
    4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

GCI – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 555 på fjernbetjeningen.
      2. Når du er på kanal 555, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Grande – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 399 på fjernbetjeningen.
      2. Når du er på kanal 399, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Mediacom – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Start (Home) på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 499 på fjernbetjeningen.
      2. Når du er på kanal 499, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Midcontinent Communications – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 493 på fjernbetjeningen.
      2. Når du er på kanal 493, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

RCN – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 450 eller 750 på fjernbetjeningen.
      2. Når du er på kanal 450 eller 750, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Suddenlink – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 3000 på fjernbetjeningen.
      2. Når du er på kanal 3000, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Wave Communication – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Start (Home) på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Indtast tallet 697 eller 999 på fjernbetjeningen.
      2. Når du er på kanal 697 eller 999, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Virgin Media – TiVo box og V6 til TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Søg og opdag (Search & Discover).
      3. Vælg Netflix.
      4. Indtast pinkoden til forældrekontrol (pinkoden er som standard 1234).
      5. Vælg Log på (Sign In).
        • Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,
      7. Vælg Fortsæt (Continue).

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 204 på dit tv.
      2. Når du er på kanal 204, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Indtast pinkoden til forældrekontrol (pinkoden er som standard 1234).
      4. Vælg Log på (Sign In).
        • Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,
      6. Vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Vodafone TV Spanien – TiVo

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Start (Home) på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps.
      3. Vælg Netflix.
      4. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Eller

Sådan får du adgang til Netflix fra kanaloversigten (Channel Line-up):

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 444 på dit tv.
      2. Når du er på kanal 444, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
      3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

TiVo Box fra din kabel-tv-udbyder

Tilknyt via startskærmen:

1. Tryk på knappen Home på fjernbetjeningen.
      2. Vælg Apps og spil (Apps & Games).
      3. Vælg Tv og film (TV & Movies).
      4. Vælg Netflix.
      5. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.
        • Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge vejledningen på skærmen eller tilmelde dig online.
      6. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Series3 (HD, HD XL)

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Series4 (Premiere, Premiere XL, Premiere XL4, Mini)

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Hjælp (Help).
      4. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      5. Vælg Videoudbyderkonti (Video Provider Accounts).
      6. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      7. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Roamio

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      4. Vælg Videoudbyderkonti (Video Provider Accounts).
      5. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      6. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

BOLT

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Hjælp (Help).
      4. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      5. Vælg Videoudbyderkonti (Video Provider Accounts).
      6. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      7. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Atlantic Broadband – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Blue Ridge Communication – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Cable One – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Com Hem – TiVo

1. Gå til TiVo Start via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og hjælp (Settings & Help).
      3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Cogeco – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
      2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
      3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
      4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
      5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

GCI – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Grande – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Mediacom – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Midcontinent Communications – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

RCN – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Suddenlink – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Virgin Media – TiVo box og V6 til TiVo

1. Begynd på startskærmen for TiVo ved at vælge Start (Home).
        2. Vælg Hjælp og indstillinger (Help & Settings).
        3. Vælg Systemoplysninger (System Info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Log af Netflix-konto (Sign Out of Netflix Account).

Vodafone TV Spanien – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Wave Communication – TiVo

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

TiVo Box fra din kabel-tv-udbyder

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.
        2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).
        3. Vælg Konto og systeminfo (Account & System info).
        4. Vælg Netflix-kontooplysninger (Netflix Account Information).
        5. Vælg Deaktiver denne enhed (Deactivate this device).

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte TiVo-streamingafspillere. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din TiVo via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).
        • Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.
        • En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere. Se Kan jeg streame Netflix i Ultra HD? for flere oplysninger.
        • Sørg for, at din streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende TiVo-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• BOLT
        • Virgin Media – V6 til TiVo