Brug af Netflix på din Entertain, Deutsche Telekoms tv-produkt

Velkommen til Netflix på din Entertain, Deutsche Telekoms tv-produkt! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på udvalgte Entertain-set-top bokse fra Deutsche Telekom. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængeligt for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

HDR
Enheder, der understøtter HDR, vil lade dig streame Netflix i HDR, når de er sluttet til et kompatibelt tv.

Model

Understøttede regioner

Opløsning

Lyd og undertekster

Entertain X301T

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 100

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 102

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 300

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 303

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

Entertain MR 500(SAT)

Tyskland

720p

Undertekster, alternativ lyd

EntertainTV MR 201*

Tyskland

4 K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

EntertainTV MR 401B*

Tyskland

4 K

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

*Bemærk: Hvis du ikke kan se Netflix på din DT-enhed, skal du kontakte DT Kundesupport, som kan hjælpe dig med at finde en løsning. Netflix findes i øjeblikket ikke på Media Receiver 200 og 400.

Hvis du vil knytte din Entertain til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

Tilknyt fra knappen EPG (elektronisk programguide)

1. Tryk på knappen EPG på fjernbetjeningen.

2. Vælg kanal 983 i EPG-menuen.

3. Tryk på den røde knap på din fjernbetjening for at vælge Netflix.

4. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra TV-Apps Starseite

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg TV-Apps øverst i menuen.

3. Vælg Starseite.

4. Vælg Netflix.

5. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra TV-Apps Videotheken

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg TV-Apps øverst i menuen.

3. Vælg Videotheken.

4. Vælg Netflix.

5. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra Videothek

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.

2. Vælg Videothek øverst i menuen.

3. Vælg Mehr Videotheken.

4. Vælg Netflix.

5. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Afslut, og log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Afslut Netflix uden at logge af

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.

3. Vælg tandhjulsikonet til højre.

4. Vælg Afslut (Exit).

5. Vælg OK.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Entertain-set-top-bokse. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Entertain-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B

Netflix er tilgængelig i HDR på udvalgte Entertain-set-top bokse. For at streame i HDR har du brug for:

Følgende Entertain-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i HDR:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B