Hvordan sletter jeg Netflix-appen på min PlayStation?

Følg nedenstående trin, hvis du har brug for at slette Netflix-appen på din PlayStation 3 eller PlayStation 4.

Sony PlayStation 3

1. Begynd fra PS3-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Naviger til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på den trekantede knap på PlayStation-controlleren.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg Ja (Yes).

Sony PlayStation 4

1. Begynd fra PS4-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Naviger til sektionen Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på knappen indstillinger (Options) på PlayStation-controlleren.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg OK.

Hvis du vil installere Netflix-appen igen, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurering" (Set Up) til at downloade Netflix-appen på din Sony PlayStation.