Sådan bruger du Netflix på din PlayStation

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din PlayStation, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Slet Netflix
Netflix i HDR
Netflix i Ultra HD

Netflix-streamingfunktioner på PlayStation omfatter:

Opløsning

• PlayStation 3 og PlayStation 4: Stream film og serier i op til 1080p. Titler med et HD-symbol streames i HD, hvis din internetforbindelses hastighed understøtter 5 megabit pr. sekund eller mere.

• PlayStation 4 Pro og PlayStation 5: Stream serier og film i op til 4K Ultra HD. Titler med et Ultra HD-symbol streames i Ultra HD, hvis hastigheden på din internetforbindelse understøtter 25 megabit pr. sekund eller mere.

Ekstra skærm

Anvend Netflix-appen på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed som ekstra skærm til Netflix-appen på din PlayStation.

Hvis du vil knytte din PlayStation til din Netflix-konto, skal du sørge for, at du er på startskærmen og er forbundet til PlayStation Network.

PlayStation 3

Log på Netflix

1. Gå til sektionen Tv-/videotjenester, og vælg Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro

Log på Netflix

1. Gå til sektionen Tv og video (TV & Video), og vælg Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke er på startskærmen, skal du trykke på PS-knappen i midten af controlleren.

2. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

PlayStation 5

Log på Netflix

1. Gå til sektionen Medie (Media) på startskærmen.

2. Vælg Alle apps (All Apps), gå til Video- og musikapps (Video and music apps), og vælg Netflix-ikonet.

3. Vælg Log ind (Sign in) på Netflix-startskærmen.

4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Til japanske PlayStations skal der bruges O i stedet for X til at bekræfte valget og X i stedet for O til at annullere valget i nedenstående trin til fejlfinding.

PlayStation 3

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på O på controlleren.

3. Vælg tandhjulsikonet.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes).

Hvis du ikke kan logge ud ved hjælp af ovenstående trin, kan du prøve følgende:

1. Begynd fra PlayStation 3-startskærmen.

• Hvis du ikke er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Gå til sektionen Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på X.

4. Umiddelbart efter du har trykket på X, skal du trykke på både Start og Vælg (Select) og blive ved med at holde dem nede, indtil meddelelsen Vil du nulstille dine Netflix-indstillinger og registrere dig igen? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?) vises.

5. Vælg Ja (Yes).

PlayStation 4, PlayStation 4 Pro og PlayStation 5

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på O på controlleren.

3. Vælg tandhjulsikonet.

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg Ja (Yes).

Hvis du ikke kan logge ud ved hjælp af ovenstående trin, kan du prøve følgende:

1. Begynd fra PlayStation 4-startskærmen.

• Hvis du ikke er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Gå til sektionen Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Options) på din controller.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg OK.

PlayStation 3 og PlayStation 4

1. Start på spilkonsollens startskærm.

• Hvis du ikke er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Gå til sektionen Tv-/videotjeneste (TV/Video Services) eller Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på enten trekant-knappen eller Indstillinger (Options) på din controller.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg Ja (Yes) eller OK.

Netflix er tilgængelig i HDR på visse PlayStation 4 Pro- og PlayStation 5-konsoller. For at streame i HDR har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på PlayStation 4 Pro og PlayStation 5. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din PlayStation via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller mere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.