Sådan bruger du Netflix på din Amazon Fire TV-enhed

Brug denne artikel til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit Amazon Fire TV, og hvordan du konfigurerer, logger af eller sletter Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Slet Netflix
Netflix i Ultra HD

Stemmekommandoer

I nogle regioner kan du bruge stemmekommandoer ved hjælp af Alexa til at interagere med Netflix. Denne funktion kræver en Amazon-stemmefjernbetjening eller en anden Alexa-aktiveret enhed (f.eks. Amazon Echo).

Opløsning
De fleste enheder kan streame Netflix i HD på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den højest understøttede opløsning.

Enhedsserier

Opløsning

Undertekster og lyd

Fire TV (1. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV (2. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV (3. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Cube (1. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV Cube (2. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV Stick (1. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick (2. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick (3. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV Stick Basic Edition

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick Lite

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick 4K

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick 4K Max

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV 4-Series smart TV

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Omni Series smart TV

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Anker Nebular Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

TCL Alto 8+ Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Hvis du vil knytte dit Amazon Fire TV til din Netflix-konto, skal du begynde på startskærmen.

1. Vælg Søg (Search) på startsiden.

2. Skriv "Netflix", og vælg derefter Netflix.

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Gratis eller Download.

5. Vælg Åbn (Open), når download er udført, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vil fjerne dit Amazon Fire TV fra din Netflix-konto, skal du begynde på startskærmen.

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Programmer (Applications).

3. Vælg Administrer alle installerede programmer (Manage all installed applications).

4. Rul ned, og vælg Netflix.

5. Vælg Ryd data (Clear Data).

Hvis du vil fjerne Netflix-appen på din Amazon Fire TV-enhed, skal du begynde på startskærmen.

1. Vælg Indstillinger.

2. Vælg Apps (Applications).

3. Vælg Administrer alle installerede apps (Manage all installed applications).

4. Vælg Netflix.

5. Vælg Slet (Delete) eller Afinstaller (Uninstall).

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Amazon Fire TV-enheder. (se listen under "Netflix-funktioner" herover).

For at streame i Ultra HD skal du bruge:

• Enhedskrav:

• Amazon Fire-smart-tv: En model, der understøtter 4K UHD.

• Amazon Fire TV-sticks: Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz og tilsluttet din Fire TV-enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller mere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Hvis du ikke får Ultra HD på din Fire TV-enhed, kan du følge disse trin for at sikre, at din enhed er indstillet korrekt:

1. Fra Amazon-startskærmen skal du gå til Indstillinger > Billede og lyd > Skærm.

2. Åbn sektionen Videoopløsning .

3. Vælg Auto (op til 4K Ultra HD).

Bemærk:
    Hvis du ser indstillingen Auto, men ikke Auto (op til 4K Ultra HD), skal du kontrollere, om dit Amazon Fire TV opfylder vores krav til Ultra HD.