Brug af Netflix på din set-top-boks fra KPN, Telfort eller XS4ALL

Velkommen til Netflix på din set-top-boks fra KPN, Telfort eller XS4ALL! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på visse set-top-bokse fra KPN, Telfort og XS4ALL. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og tv-serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. 5.1 surround sound understøttes ikke i øjeblikket til streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

SSI (Silent Sign-In):
Nogle set-top-bokse fra KPN understøtter Silent Sign-In – en teknologi, som giver mulighed for automatisk login. Netflix-kunder, der faktureres via KPN, bliver automatisk logget på Netflix-kontoen på deres nye, ekstra eller udskiftede set-top-boks fra KPN, hvis boksen er SSI-aktiveret.

Enheder Understøttede regioner Opløsning Lyd og undertekster
HMB2260* Nederlandene 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
VIP2952* Nederlandene 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
ZVX8001* Nederlandene 4 K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

*SSI-aktiveret for set-top-bokse fra KPN

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte din set-top-boks fra KPN, Telfort eller XS4ALL til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge mellem nedenstående indstillinger.

Foretag tilknytningen via menuen

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Find kategorien On Demand i venstre side af skærmen, og tryk på OK.
  3. Find Netflix-appen, og tryk på OK.
  4. Hvis det er første gang, du anvender Netflix på denne boks, skal du først acceptere vilkårene, der vises i pop up-vinduet.
  5. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilslut via kanal 200

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 200.
  2. Tryk på den røde knap på din fjernbetjening for at starte Netflix-appen.
  3. Hvis det er første gang, du anvender Netflix på denne boks, skal du først acceptere vilkårene, der vises i pop up-vinduet.
  4. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Afslut, og log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Log ud (Sign Out).
  5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Afslut Netflix uden at logge af

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Afslut (Exit).
  5. Vælg OK.

Bemærk, at du også kan afslutte Netflix-appen ved at trykke på knappen TV, Menu, gids eller i-tv.

Netflix i Ultra HD

Netflix findes i Ultra HD på udvalgte set-top-bokse fra KPN, Telfort og XS4ALL. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.
  • Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.
  • Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende KPN-, Telfort- og XS4ALL-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• ZXV8001