Sådan administrerer du pinkoder på kontoniveau

Hvis du allerede har indstillet en pinkode på din konto, har du mulighed for individuelt at låse profiler med pinkode eller begrænse visningen på hele kontoen ved hjælp af en enkelt pinkode.

Lås individuelle profiler med unikke pinkoder

For at låse individuelle profiler på din konto skal du sikre dig, at du har den nyeste version af forældrekontrol. Med den nyeste version får du mere kontrol, så du kan tilpasse visningen for hver profil på din konto og låse bestemte profiler med en pinkode.

Bemærk:
Når du har opdateret for at tilpasse forældrekontrol til hver profil, er der ikke en mulighed for at vende tilbage til en enkelt pinkode for hele kontoen. Din eksisterende pinkode vil blive fjernet fra din konto.

Fortsæt med at bruge en enkelt pinkode

Hvis du bruger en enkelt pinkode til forældrekontrol på din konto til at begrænse visningen af bestemte aldersgrænser eller titler, kan du nu anvende og tilpasse kontrollen til hver profil. Gå til Forældrekontrol (Parental Control) på siden Konto (Account) for at se hvordan.

Hvis du vil fortsætte med at bruge en enkelt pinkode, skal du ikke opdatere til den nyeste version af forældrekontrol.

• Du vil blive bedt om at angive denne pinkode i henhold til din nuværende aldersgrænse for forældrekontrol.

• Din nuværende aldersgrænse og dine titelbegrænsninger vil være gældende for din konto.

Bemærk:
    Du vil ikke være i stand til at redigere din pinkode eller aldersgrænser uden at få den nyeste forældrekontrol på profilniveau.

Hvis du ændrer dine indstillinger for at tilpasse kontrollen på hver profil, bliver din eksisterende pinkode fjernet fra din konto.

Bemærk:
Din enhed kræver muligvis en opdatering, før den opdaterede indstilling slår igennem. Sådan opdaterer du:
– Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.
– Du kan også logge af din enhed og logge ind igen.

For at få det fulde udbytte af forældrekontrol på Netflix skal du sikre dig, at du har den nyeste forældrekontrol.