Fakturering og betalinger

Dine betalinger for Netflix-tjenesten

Du kan se din betalings- og faktureringshistorik på siden Faktureringsdetaljer for din konto.

Se dit abonnement og dine månedlige omkostninger

Du kan se dit aktuelle Netflix-abonnement og din faktureringshistorik på siden Faktureringsdetaljer for din konto.

Sammenlign abonnementer og priser, og skift abonnement når som helst.

Forklaring på din faktureringsdato

Som medlem trækkes betalingen automatisk én gang om måneden på den dato, du tilmeldte dig. Dit Netflix-abonnement faktureres ved begyndelsen af hver faktureringsperiode. Der kan gå et par dage, før gebyret fremgår af din konto.

• Din faktureringsdato kan forekomme én dag tidligere eller senere som følge af forskel i tidszoner.

• Hvis din faktureringsdato ikke forekommer i hver måned (f.eks. den 31.), faktureres du i stedet på den sidste dag den pågældende måned.

• Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart kan din Netflix-faktureringsdato være afvige fra udbyderens faktureringsdato.

Opdater dine betalingsoplysninger

Gå til siden Administrer profiler. Du skal muligvis logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det. Nogle betalingsmåder vil dirigere dig til deres websted for at fuldføre opdateringen.

Hvis du vil ændre den måde, du betaler for Netflix på, tilbyder vi flere betalingsmuligheder.

Udskriv din Netflix-faktura

1. Gå til siden Faktureringsdetaljer for din konto.

2. Klik på datoen for den betaling, du vil se. Linket åbner en side, hvor fakturaen for den specifikke betaling kan udskrives. Hvis du foretrækker at udskrive alle betalinger inden for det seneste år, kan du udskrive siden Faktureringsdetaljer.

3. Find svar på spørgsmål om skatter, der er anført på din Netflix-faktura.

Du kan se oplysninger om dine Netflix-betalinger i op til et år. Hvis du har brug for faktureringsoplysninger, som er ældre end et år, skal du kontakte dit pengeinstitut.

Løs problemer med betaling

Hvis der er et problem med din betalingsmåde, kan du her se nogle af de mest almindelige årsager og forslag til at løse problemet.

Betalingsmåde blev afvist

Hvis banken eller pengeinstituttet afviste betalingen:

• Kontrollér, at dine betalingsoplysninger, såsom postnummer, kontrolcifre og udløbsdato, er korrekte.

• Er de ikke det, skal du gå til siden Administrer profiler i en webbrowser. Du skal muligvis logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan også prøve en anden betalingsmåde.

• Hvis alt er korrekt, kan du prøve at betale igen.

• Hvis du stadig har problemer, så husk at kontrollere, om din betalingsmåde understøtter e-handelstransaktioner.

Betalingsmåde ikke accepteret

Der findes mange muligheder for at betale for Netflix, herunder kredit- og debetkort, gavekort og tredjeparter. Hvis en af vores accepterede betalingsmåder ikke virker, kan du kontakte os for at få hjælp.

Kontoen uventet afmeldt

Hvis du bliver faktureret via en tredjepart eller har en pakke, der omfatter Netflix, kan din konto blive afmeldt af flere forskellige årsager.

• Der er et problem med din betaling.

• Tredjepart: Du skal logge ind på din konto hos den pågældende tredjepart for at løse betalingsproblemet, hvorefter du kan tilmelde dig Netflix igen.

• Hvis du ikke kan tilmelde dig igen via tredjeparten, kan du tilmelde dig igen på Netflix.com og tilføje en anden betalingsmåde.

• Pakke: Du skal logge ind på kontoen for din pakke for at løse problemet, og derefter tilknytte din Netflix-konto igen.

• Du har annulleret eller sat en pakke på, som omfatter Netflix, på pause, og der er ikke registreret andre betalingsmåder.

• Hvis din pakke stadig er aktiv, skal du tilknytte din Netflix-konto igen.

• Hvis du har afmeldt din pakke, skal du logge på din Netflix-konto og tilføje en ny betalingsmåde.

Uventede opkrævninger

Pris er højere end forventet

Der kan være flere årsager til, at du kan se en betaling, der er højere end det, du forventede.

• Skatter – afhængigt af din bopæl kan du blive opkrævet skatter ud over din abonnementspris.

• Gebyrer – i nogle lande kan kreditkortselskaber opkræve et ekstra gebyr for transaktioner til udlandet. Nogle lande kan ændre valutaen til USD, selvom vi opkræver betaling i lokal valuta.

• Abonnementsændringer – hvis du eller nogen i din husstand har opgraderet dit Netflix-abonnement, vil din faktura afspejle abonnementets højere pris.

Betaling opkrævet tidligere end forventet

Hvis din faktureringsdato er angivet til en dag, der ikke findes i en given måned (f.eks. d. 31.), bliver du i stedet faktureret den sidste dag i den pågældende måned.

Hvis der er en prisændring, eller du ændrer dit abonnement til et med en højere pris, kan du blive opkrævet betaling tidligere end forventet.

Flere eller ikke-autoriserede betalinger

Netflix-medlemmer debiteres månedligt på den dato, hvor de tilmeldte sig.

Hvis du for nylig har tilmeldt dig Netflix, eller hvis du som medlem har ændret din betalingsmåde eller forsøgt en afvist betaling igen, vil du muligvis se en autorisationsanmodning, der vises som en afventende transaktion på dit kontoudtog. Autorisationer er ikke betalinger, men de kan påvirke den saldo, du har til rådighed, indtil banken frigiver pengene efter et par dage.

• Hvis autorisationsanmodningen koster mere, end hvad der står på din kontos saldo, vil vi ikke kunne behandle opkrævningen fra Netflix. Hvis dette sker, skal du tanke din konto op eller bruge en anden betalingsmåde.

Hvis du kan se flere betalinger eller betalinger, du ikke mener, er autoriserede af Netflix, skal du følge disse trin.