Hvad er Netflix?

Netflix-titler på forskellige enheder

Netflix er en abonnementsbaseret streamingtjeneste, der gør det muligt for vores medlemmer at se serier og film på en enhed med internetforbindelse.

Afhængigt af dit abonnement kan du også downloade serier og film til din iOS-, Android- eller Windows 10-enhed og se dem uden en internetforbindelse.

Hvis du allerede er medlem og gerne vil have mere at vide om at bruge Netflix, kan du gå til Kom i gang med Netflix.

Serier og film

Rækker med billeder af forskellige serier og film, der streamer på Netflix

Indholdet på Netflix varierer afhængigt af region og kan med tiden ændres. Du kan se et bredt udvalg af prisbelønnet originalt indhold fra Netflix, serier, film, dokumentarer og mere

Jo mere du ser, jo bedre bliver Netflix til at anbefale serier og film.

Understøttede enheder

Understøttede Netflix-enheder vist fra oven

Du kan se Netflix på enhver enhed med internetforbindelse, der har installeret Netflix-appen, herunder smart-tv'er, spilkonsoller, streamingafspillere, set-top-bokse, smartphones og tablets. Du kan også se Netflix på din computer ved hjælp af en browser. Du kan se systemkravene til browserkompatibilitet og vores anbefalinger til internethastighed for at få det bedste resultat.

Bemærk:
Et lille antal enheder understøttes muligvis ikke af alle abonnementerne.

Har du brug for hjælp til at konfigurere? Søg i vores Hjælp-center efter producenten af den enhed, du bruger.

Bemærk:
Netflix-appen medfølger muligvis på visse enheder, men hvis det ikke er tilfældet, kan du downloade Netflix-appen på din enhed. Netflix-appens funktionalitet kan variere fra enhed til enhed.

Abonnementer og priser

Netflix har abonnementer, som lader dig se med på 1, 2 eller 4 skærme ad gangen.

Hvilken type Netflix-abonnement du har, bestemmer antallet af enheder, du kan se Netflix på samtidigt, og om du kan se i HD, fuld HD (FHD) eller Ultra HD (UHD).

Du kan ændre dit abonnement eller afmelde online når som helst.

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang med at se Netflix:

1. Gå til netflix.com/signup.

2. Vælg et abonnement.

3. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

4. Angiv en betalingsmåde.

Som Netflix-medlem trækkes betalingen én gang om måneden på den dato, du tilmeldte dig.