Hvordan fungerer Netflix?

Gratis Netflix-prøveperioder og fakturering

Hvordan fungerer en gratis prøveperiode?

Prøv os uden beregning i 1 måned! Du kan se et ubegrænset antal film og tv-serier med det samme over internettet på dit tv via en PS3, Wii, Xbox 360 eller andre Netflix-kompatible enheder. Du kan også se indhold med det samme på din computer!

Hvis du er glad for Netflix, skal du ikke foretage dig noget ved prøveperiodens udløb. Dit medlemskab fortsætter automatisk, lige så længe du vælger at være medlem. Netflix-medlemskab er et månedligt abonnement, som begynder ved tilmelding. Du kan nemt afmelde dig når som helst, online, 24 timer i døgnet. Der er ingen langvarige kontrakter eller afmeldingsgebyrer. Du skal blot tilmelde dig for at komme i gang!

Hvordan fungerer Netflix-fakturering?

Hvis du vælger at forblive Netflix-medlem, faktureres du én gang om måneden på den dato, hvor du oprindeligt tilmeldte dig. Du kan finde flere oplysninger om fakturering i vores artikel om hvordan Netflix debiterer din konto.

Sådan ser du Netflix

Hvad kan jeg bruge til at streame Netflix til mit tv?

Du kan se indhold med det samme fra enhver enhed med internetforbindelse og understøttelse af et Netflix-program, f.eks. spilkonsoller, dvd- og Blu-ray-afspillere, HDTV-enheder, streamingafspillere, hjemmebiografer, telefoner og tablets. Du kan se en mere detaljeret liste på vores side med Netflix-kompatible enheder.

Hvordan ser jeg Netflix på min computer?

Sådan kan du se film og tv-serier med det samme på din pc eller Mac:

1. Åbn en internetbrowser, og gå til www.netflix.com
  2. Log på din Netflix-konto
  3. Vælg en titel at afspille

Hvis du ikke allerede har et Microsoft Silverlight-plugin installeret, vil du blive bedt om at downloade og installere det gratis plugin til din webbrowser. Følg blot anvisningerne for at komme i gang.

Du kan finde detaljerede installationsvejledninger og systemkrav på siden Komplette systemkrav til Silverlight (Complete System Requirements for Silverlight).

Hvordan ser udvalget ud?

Vi har tusindvis af andre film og tv-serier, som du kan se med det samme på dit tv via enhver enhed, der kan streame fra Netflix, herunder PS3, Wii, Xbox 360 eller din computer. Der vises aldrig reklamer, uanset hvor meget du ser, og du kan sætte titlen på pause, spole frem eller tilbage eller gense den, så ofte du har lyst. Så nemt er det!

Kan jeg streame Netflix i HD?

Ja! Mange Netflix-titler er tilgængelige i HD. Billedkvaliteten ved streaming af film og tv-serier kan variere fra computer til computer og fra enhed til enhed. Billedkvaliteten kan påvirkes af en række andre faktorer som f.eks. din geografiske placering, båndbredden og/eller hastigheden af din internetforbindelse.

Streaming i HD bruger mere båndbredde end streaming i standardopløsning. Kontakt din internetudbyder vedrørende eventuelle ekstra internetgebyrer, da du er ansvarlig for alle internetgebyrer. Du kan Administrere båndbreddeanvendelsen – mængden af data du bruger, når der streames – ved at justere billedkvaliteten af det, du ser. Du skal blot klikke på linket Din konto (Your Account) på webstedet for at ændre indstillingerne for videokvaliteten.

Hvor kan jeg få Netflix?

Medlemmer, som har et streamingabonnement kan se indhold med det samme via Netflix-tjenesten i nedenstående regioner. Det tilgængelige indhold kan variere efter geografisk placering og vil ændre sig med tiden.

NETFLIX ER TILGÆNGELIG I DISSE LANDE
Ålandsøerne
Amerikansk Samoa
Anguilla
Antigua
Argentina
Aruba
Bahamas
Barbados
Barbuda
Belize
Bermuda
BES-øerne (NE)
Bolivia
Brasilien
De Britiske Jomfruøer
Canada
Caymanøerne
Chile
Colombia
Curacao (NE)
Costa Rica
Danmark
Dominica
Den Dominikanske Republik
Ecuador
El Salvador
Færøerne
Mikronesiens Forenede Stater
Finland
Fransk Guyana
Grønland (Danmark)
Grenada
Guadeloupe (FR)
Guam
Guatemala
Guernsey (Bailiwick of)
Guyana
Haiti
Honduras
Irland
Isle of Man
Jamaica
Jersey (Bailiwick of)
Malta
Marshalløerne
Martinique (FR)
Mexico
Montserrat (UK)
Holland
Nicaragua
Nordmarianerne
Norge
Palau
Panama
Paraguay
Peru
Puerto Rico
Sint Maarten (NE)
Saint-Barthélemy (FR)
St. Kitts og Nevis
St. Lucia
St. Martin (franske del)(FR)
Saint Vincent og Grenadinerne
Surinam
Sverige
Turks- og Caicosøerne (UK)
Trinidad og Tobago
Storbritannien
USA
Uruguay
De Amerikanske Jomfruøer
Venezuela

Avancerede indstillinger

Hvor hurtig skal min internetforbindelse være?

Der kræves en hastighed på mindst 0,5 Mbps, men med en hurtigere forbindelse kan du opnå bedre billedkvalitet (som beskrevet i vores Anbefalinger for internetforbindelseshastighed).

Mens Se med det samme fungerer fint med mange typer bredbåndsforbindelser, kan hastigheden og båndbredden af din bredbåndsforbindelse til internettet påvirke din oplevelse. Netflix streamer en lille smule data som buffer, hver gang du starter en film eller en tv-serie. Hvis du starter og stopper film og tv-serier ofte, vil det betyde en lille stigning i den mængde data, Netflix streamer til dig pr. time. I de fleste tilfælde vil det være mindre end et par minutters data.

Netflix er en streamingtjeneste – film og tv-serier streames over internettet, uden at skulle downloades, så du skal hele tiden have forbindelse til internettet, mens du ser en film eller tv-serie.

Hvor mange enheder kan jeg anvende Netflix på samtidigt?

Antallet af enheder, som er tilladt for samtidig visning med det samme, afhænger af dit medlemsabonnement. Du kan se oplysninger om dit medlemsabonnement ved at gå til "Skift abonnement" (Change plan) på siden Din konto (Your Account). Du kan have op til seks (6) unikke autoriserede Netflix-kompatible enheder tilknyttet din Netflix-konto.

Hvordan fungerer Netflix-app’en?

Med Netflixs streamingsoftware kan du se indhold med det samme fra Netflix via enhver internetforbundet enhed, der har et Netflix-program. Softwaren kan variere efter enhed og medie, og funktionaliteten kan også variere mellem enhederne. F.eks. kan softwaren være indbygget i en Netflix-kompatibel enhed, eller softwaren kan være et program, der kan hentes til en enhed som f.eks. en Apple iPad. Anvendelse, garantier og begrænsninger for softwaren reguleres af vores Brugsbetingelser (Terms of Use).

Ønsker du at kontakte os?
Start live chat

Er du medlem af Netflix?

Ventetid: under 1 minut
Ventetid: under 1 minut