Jeg kan ikke logge på Netflix

Hvis du har problemer med at logge på din Netflix-konto, kan du vælge den mulighed, der bedst betegner dit problem.

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du logger ind

Hvis du får en besked om, at du har indtastet en forkert adgangskode, eller hvis du har glemt din adgangskode, skal du ændre din adgangskode.

Hvis du får en af disse fejlmeddelelser, kan du gå til den tilsvarende artikel for at få hjælp:

Hvis du får en anden fejlmeddelelse, eller hvis du får en fejlkode, skal du søge i vores Hjælp-center efter den specifikke meddelelse eller kode for at finde en tilsvarende artikel.

Hvis du ikke kan logge ind på nogen enhed

Prøv at logge ind på din Netflix-konto på en anden enhed Hvis du ikke kan logge ind på nogen enhed, skal du muligvis opdatere din konto. Disse artikler kan være en hjælp:

Hvis du kan logge ind på én enhed, men ikke på en anden, skal du gå til den næste mulighed.

Hvis du kan logge ind på én enhed, men ikke på en anden

Hvis du kan logge ind på én enhed, men ikke på en anden enhed, selvom du bruger den samme e-mail eller telefonnummer og adgangskode, betyder det, at der kan være et problem med din enhed eller et netværksproblem.

Følg trinnene for at løse problemet.

Tv eller tv-tilsluttet enhed

Disse trin løser problemer med at logge ind på smart-tv'er og tv-tilsluttede enheder, inklusive: streamingsticks og medieafspillere, set-top-bokse, Apple TV samt Xbox- eller PlayStation-konsoller.

Log ind via mobil

1. På dit tv skal du åbne Netflix og vælge Log ind.

2. Med en mobil eller tablet skal du åbne kamera-appen, og rette kameraet mod tv-skærmen for at scanne QR-koden.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se en QR-kode, skal du bruge din fjernbetjening til at logge ind med i stedet for.
  3. Tryk på det link, der vises. Hvis du ikke ser et link, skal du åbne en webbrowser og gå til netflix.com/tv8.

4. Følg vejledningen på din mobil, tablet eller pc for at logge tv'et på din Netflix-konto.

Log ind via en computer

1. På dit tv skal du åbne Netflix og vælge Log ind.

2. Tv'et vil vise en 8-cifret login-kode.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se en login-kode, skal du bruge din fjernbetjening til at logge ind med i stedet for.
  3. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til netflix.com/tv8.

4. Indtast login-koden, der vises på tv-skærmen, og tryk derefter på Fortsæt.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Netflix-konto og derefter klikke på Se Netflix nu.

6. Tv'et vil blive logget på din Netflix-konto.

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på tv'et er korrekt. Er den ikke det, skal du klikke på Forrige for at vende tilbage og rette den.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på pilen på skærmen for at skifte mellem store og små bogstaver. Klik på Vis adgangskode for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode for at gøre dette.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Android-telefon eller -tablet

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Bemærk:
Adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver.
  1. Sørg for, at din e-mailadresse er korrekt, og ret fejl og slåfejl.

2. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Vis for at sikre dig, at den er korrekt.

3. Tryk på Log ind.

Hvis Netflix viser beskeden "Ugyldig e-mail", kan du prøve at bruge dit telefonnummer og din adgangskode til at logge ind.

Hvis det ikke virker, skal du gå til næste trin.

Opdater eller fjern gemte adgangskoder

Nogle enheder gemmer adgangskoder til apps Du skal muligvis opdatere eller fjerne dine gemte adgangskoder til Netflix for at logge ind.

Hvis du håndterer dine adgangskoder via Google:

1. Gå til Indstillinger, og søg efter Adgangskodeadministrator.

2. Under Google Play-tjenester skal du trykke på Adgangskodeadministrator.

3. På listen skal du finde og trykke på Netflix. Du skal måske indtaste din skærmlås.

4. Tryk på Slet for at fjerne eller Rediger for at opdatere din adgangskode til Netflix.

5. Prøv Netflix igen.

Hvis du bruger Samsung Pass:

1. Gå til Indstillinger > Biometri og sikkerhedSamsung Pass. Du skal muligvis indtaste din Samsung-adgangskode.

2. Under Id'er og adgangskode skal du trykke på Apps.

3. På listen skal du finde og trykke på Netflix,

4. Tryk på Slet, og tryk derefter på Slet igen for at bekræfte.

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode for at gøre dette.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Bemærk:
Adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver.
  1. Sørg for, at din e-mailadresse er korrekt, og ret fejl og slåfejl.

2. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Vis for at sikre dig, at den er korrekt.

3. Tryk på Log ind.

Hvis Netflix viser beskeden "Ugyldig e-mail", kan du prøve at bruge dit telefonnummer og din adgangskode til at logge ind.

Hvis det ikke virker, skal du gå til næste trin.

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Opdater eller fjern gemte adgangskoder

Hvis du bruger iCloud-nøgleringen til at gemme adgangskoder, skal du muligvis opdatere eller slette din adgangskode til Netflix og prøve igen. Gå til Apples supportwebsted for vejledning til at opdatere eller slette en gemt adgangskode.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode for at gøre dette.

Computer eller webbrowser

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Bemærk:
Adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver.
  1. Sørg for, at din e-mailadresse er korrekt, og ret fejl og slåfejl.

2. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Vis for at sikre dig, at den er korrekt.

3. Tryk på Log ind.

Hvis Netflix viser beskeden "Ugyldig e-mail", kan du prøve at bruge dit telefonnummer og din adgangskode til at logge ind.

Hvis det ikke virker, skal du gå til næste trin.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode for at gøre dette.

Opdater din webbrowser

Gå til Netflix-understøttede browsere for at opdatere din webbrowser eller hente en anden browser.

Slå cookies til i din browser

Chrome
  1. I Chrome-browserens øverste højre hjørne skal du klikke på MenuIkon for Chrome-menu og derefter på Indstillinger.

2. Klik på Sikkerhed og privatliv i menuen til venstre.

3. Klik på Tredjeparts-cookies.

4. Sørg for, at indstillingen Tillad tredjeparts-cookies er slået til.

5. Prøv Netflix igen.

Microsoft Edge
  1. Klik på Indstillinger med mere indstillinger med mere i browserens øverste højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Cookies og webstedstilladelser.

4. Klik på Administrer og slet cookies og webstedsdata.

5. Sørg for, at Tilladelse til at websteder kan gemme og læse cookiedata (anbefalet) er slået til.

Firefox

1. Klik på Menu knappen menu i øverste højre hjørne, og klik derefter på Indstillinger.

2. Klik på Sikkerhed og privatliv til venstre.

3. Rul ned til Historik. Klik på rullemenuen ved siden af Firefox vil.

4. Vælg Gemme historik, og klik derefter på Genstart Firefox nu.

5. Prøv Netflix igen.

Opera
  1. Vælg Menu i øverste venstre hjørne af din browser.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Rul ned, indtil du ser Cookies.

4. Sørg for, at indstillingen Tillad, at lokale data lagres (anbefalet) (Allow local data to be set (recommended)) er markeret.

5. Luk fanen Indstillinger (Settings) for at gemme dine nye indstillinger.

6. Prøv Netflix igen.

Safari

1. Klik på Safari i øverste højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger , og klik derefter på Avanceret.

3. Kontrollér, at Bloker alle cookies ikke er markeret.

4. Luk vinduet, og prøv Netflix igen.

Hvis du bruger Netflix-appen til Windows, skal du følge trinnene for din computer.

Nulstil Netflix-appen til Windows 10

Bemærk:
Disse trin vil slette eventuelle downloadede titler gemt på enheden.
  1. Klik på menuen Start, og klik derefter på knappen Indstillinger knappen indstillinger.

2. Klik på Apps.

3. Under Apps og funktioner skal du rulle ned og klikke på Netflix > Avancerede indstillinger.

4. Under Nulstil skal du klikke på knappen Nulstil.

5. Prøv Netflix igen.

Nulstil Netflix-appen til Windows 11

Bemærk:
Disse trin vil slette eventuelle downloadede titler gemt på enheden.
  1. Klik på menuen Start, og klik derefter på knappen Indstillinger knappen indstillinger.

2. Klik på Apps.

3. Under Apps og funktioner skal du rulle ned og klikke på Netflix > Avancerede indstillinger.

4. Under Nulstil skal du klikke på knappen Nulstil.

5. Prøv Netflix igen.

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Klik på menuen Start, og klik derefter på Indstillinger knappen indstillinger.

2. Klik på Apps > Installerede apps til venstre.

3. Rul ned for at finde Netflix-appen.

4. Ved siden af Netflix-appen skal du klikke på Menu knappen menu og derefter klikke på Avancerede indstillinger.

5. Under Nulstil skal du klikke på knappen Nulstil.

6. Prøv Netflix igen