Netflix-understøttede browsere og systemkrav

Du kan oprette en konto og se Netflix i en browser på din computer eller iPad.

Understøttede browsere

Hvis du ikke kan tilmelde dig, logge ind eller se Netflix i en browser, er du muligvis nødt til at opdatere din computer, mobilenhed eller browser for at opfylde nedenstående Netflix-krav til system og browserversion.

Krav til system og browserversion

Tjek, hvilke versioner af styresystemet (OS) og browseren der kræves for at kunne se Netflix i en browser.

Windows

For at kunne se Netflix i en webbrowser på din Windows-computer skal den have Windows 8, 10 eller 11 installeret.

Din browser skal figurere på nedenstående liste over understøttede versioner.

Webbrowser

Påkrævet version

Maksimal opløsning

Edge

118 eller nyere

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 eller nyere

Full HD (1080p)

Firefox

111 eller nyere

HD (720p)

Opera

92 eller nyere

HD (720p)

*Ultra HD (2160p) er kun tilgængelig på Windows-computere, der lever op til disse Ultra HD-krav.

Mac

For at kunne se Netflix i en browser på din Mac-computer skal den have macOS 10.15 eller nyere installeret.

Din browser skal figurere på nedenstående liste over påkrævede versioner.

Webbrowser

Påkrævet version

Maksimal videoopløsning

Safari

11 eller nyere

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 eller nyere

Full HD (1080p)

Edge

118 eller nyere

HD (720p)

Firefox

111 eller nyere

HD (720p)

Opera

92 eller nyere

HD (720p)

*Ultra HD er kun tilgængelig på Mac-computere med macOS 11.0 eller nyere, der lever op til disse Ultra HD-krav. Mac-computere med macOS 10.15 kan afspille op til fuld HD (1080p).

Chromebook

For at kunne se Netflix i en webbrowser på din Chromebook skal den have ChromeOS 76 eller nyere installeret.

Din browser skal figurere på nedenstående liste over påkrævede versioner.

Webbrowser

Påkrævet version

Maksimal videoopløsning

Chrome

106 eller nyere

Full HD (1080p)

iPad

For at kunne se Netflix i en webbrowser på din iPad skal den have iPadOS 13 eller nyere installeret.

Din browser skal figurere på nedenstående liste over påkrævede versioner.

Webbrowser

Påkrævet version

Maksimal videoopløsning

Safari

11 eller nyere

Full HD (1080p)

Linux

Du kan se Netflix i en webbrowser på computere med visse GNU/Linux-operativsystemer (OS).

På grund af de mange konfigurationsmuligheder med Linux kan vi ikke garantere, at Netflix vil fungere sammen med et Linux-styresystem, og der kan være problemer. Netflix' kundesupport kan ikke hjælpe med at fejlfinde på enheder med et Linux-styresystem.

Din browser skal figurere på nedenstående liste over påkrævede versioner.

Webbrowser

Påkrævet version

Maksimal videoopløsning

Chrome

106 eller nyere

HD (720p)

Firefox

111 eller nyere

HD (720p)

Edge

118 eller nyere

HD (720p)

Opera

92 eller nyere

HD (720p)