Brug af Netflix på dit tv fra Tatung

Velkommen til Netflix på dit tv fra Tatung! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på mange Tatung-tv'er.

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor Netflix er tilgængeligt. Nogle ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix' hjemmeside.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastighed for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte dit Tatung-tv til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Log på (Sign In).
  3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,
  4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Gå opad, og vælg Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet.
  3. Vælg Log ud (Sign Out).
  4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller ikonet med tandhjulet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    • Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.
  2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).
  3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Tatung-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for: