Min liste (My List) mangler på min iPhone, iPad eller iPod touch.

Min liste (My List) findes normalt under listen med kategorier, der vises i Netflix-app'en. Hvis Min liste (My List) ikke vises på din iPad, iPhone eller iPod touch, er det typisk fordi, din Netflix-konto er helt ny. Der kan gå ca. 15 minutter, inden Min liste (My List) vises, efter du har oprettet en Netflix-konto.

Følg nedenstående trin for at udføre denne proces:

1. Afspil en vilkårlig titel i mindst 5 minutter.

2. Log af Netflix-appen, og log ind igen.

Nu burde du se Min liste (My List) under listen med kategorier, der vises i Netflix-app'en.