Sådan kan du se Netflix på dit tv

For at se Netflix på et tv skal du bruge en enhed med Netflix-appen installeret. Netflix-appen er tilgængelig på mange:

• Smart-tv'er

• Set-top-bokse

• Blu-ray-afspillere

• Spilkonsoller

På Netflix-kompatible tv'er, finder du Netflix-appen på hovedmenuen eller startskærmen. Hvis dit tv har en app store, kan du søge efter Netflix for at se, om appen er tilgængelig.

Bemærk:
Nogle gange kan det være nødvendigt at opdatere enheden for at finde og installere Netflix-appen. Hvis du er i tvivl om, hvordan du opdaterer systemets software på dit tv, kan du kontrollere betjeningsvejledningen eller kontakte forhandleren.

På tv'er uden appen kan du bruge en streamingafspiller eller en mobilenhed til at se Netflix på et tv.