Minua pyydetään aina asentamaan Silverlight.

Jos sinua kehotetaan toistuvasti asentamaan Silverlight, kun yrität katsoa Netflixiä, se viittaa yleensä ongelmiin tietokoneesi käyttöluvissa, tai saatat käyttää yhteensopimatonta selainta. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Ohjeet Windowsille
Ohjeet Macille

Selaimen vianmääritys

1. Poista selaimen evästeet
    Selaimesi saattaa käyttää evästetiedoston vanhentunutta tai vioittunutta asetusta.

1. Poista Netflix-eväste siirtymällä sivulle netflix.com/clearcookies. Näin tekemällä kirjaudut ulos sivustolta Netflix.com ja palaat Netflixin aloitusnäytölle.

2. Kirjaudu takaisin sisään valitsemalla Kirjaudu sisään ja toista TV-ohjelma tai elokuva uudelleen.

2. Käynnistä selain uudelleen
    Toisinaan selaimen käynnistäminen uudelleen poistaa ongelman.

• Sulje selain, käynnistä se uudelleen ja kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen.

3. Kokeile toista selainta
    Suosittelemme päivittämään selaimeen, jossa on HTML5-tuki, jotta tietokoneesi olisi optimoitu verkkosoittimellemme. Lataa Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Operan uusin versio ja kokeile Netflixiä uudelleen. Verkkosoittimemme toimii parhaiten seuraavilla:

• Google Chrome Windows XP Service Pack 2 tai uudempi.

• Mozilla Firefox Windows Vista tai uudempi.

• Opera Windows Vista Service Pack 2 tai uudempi.

Varmista, että Silverlight-lisäosa on käytössä

Silverlight-lisäosa, jota tarvitaan Netflix-sisällön toistamiseen, saattaa olla kytketty pois päältä. Seuraavien ohjeiden avulla voit varmistaa, että lisäosa on käytössä käyttämässäsi selaimessa.

Internet Explorer:

1. Paina näppäimistön Alt-näppäintä.

2. Valitse Työkalut (Tools) ‑valikko selainikkunan yläosasta.

3. Valitse Lisäosien hallinta (Manage Applications).

4. Siirry kohtaan Lisäosatyypit (Add-on Types) ja valitse Työkalurivit ja laajennukset (Toolbars and Extensions).

5. Valitse pudotusvalikosta Kaikki lisäosat (All Add-ons).

6. Valitse Microsoft Silverlight.

7. Jos lisäosa ei ole käytössä, klikkaa ikkunan oikeassa alakulmassa sijaitsevaa painiketta Ota käyttöön (Enable).

8. Sulje ja käynnistä Internet Explorer uudelleen ja kokeile sitten taas Netflixiä.

Google Chrome:

1. Pääset Chromen lisäosavalikkoon kirjoittamalla osoiteriville chrome://plugins

2. Valitse Ota käyttöön (Enable) kohdasta Silverlight.

3. Sulje ja käynnistä Chrome uudelleen ja kokeile sitten taas Netflixiä.

Mozilla Firefox:

1. Valitse valikkokuvake selaimen oikeasta yläkulmasta.

2. Valitse Lisäosat (Add-ons).

3. Valitse Laajennukset (Plugins) vasemmalla olevasta paneelista.

4. Etsi Silverlight-laajennus (Silverlight Plug-in) ja valitse pudotusvalikosta Aktivoi aina (Always Activate).

5. Sulje ja käynnistä Firefox uudelleen ja kokeile sitten taas Netflixiä.

Poista ActiveX-suodatus käytöstä Internet Explorerissa

1. Valitse rataskuvake () tai Työkalut (Tools) selaimen oikeasta ylälaidasta.

2. Valitse Suojaus (Safety).

3. Ota valintamerkki pois kohdasta ActiveX-suodatus.

Poista Silverlight-laajennus ja asenna se uudelleen

Käytössäsi voi olla Silverlight-laajennuksen vanhentunut versio tai laajennus on saattanut vioittua.

Silverlight-laajennuksen poisto:

Windows 8

1. Lopeta kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Pyyhkäise näytön oikealta reunalta keskelle ja napauta Asetukset (Settings). (Jos käytät hiirtä, osoita näytön oikeaan alakulmaan ja klikkaa Asetukset (Settings).)

3. Valitse Ohjauspaneeli (Control Panel).

4. Valitse kohdan Ohjelmat (Programs) alta Poista ohjelma (Uninstall a program).

5. Etsi Microsoft Silverlight ja klikkaa sitä.

6. Valitse Poista asennus (Uninstall).

Windows 7/Vista

1. Lopeta kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa Käynnistä-painiketta (Start).

3. Valitse Ohjauspaneeli (Control Panel).

4. Valitse oikean yläkulman kohdassa Lajittelu (View by) vaihtoehto Kategoria (Category).

5. Valitse kohdan Ohjelmat (Programs) alta Poista ohjelma (Uninstall a program).

6. Etsi Microsoft Silverlight ja klikkaa sitä.

7. Valitse Poista asennus (Uninstall).

Windows XP

1. Lopeta kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa Käynnistä-painiketta (Start).

3. Valitse Ohjauspaneeli (Control Panel).

4. Valitse Lisää tai poista sovellus (Add or Remove Programs).

5. Etsi Microsoft Silverlight ja klikkaa sitä.

6. Klikkaa Poista (Remove).

Silverlight-laajennuksen uusimman version asentaminen:

1. Siirry osoitteeseen Netflix.com ja toista haluamasi nimike.

2. Suorita lataus kehotteiden mukaisesti ja asenna Silverlight Windows-tietokoneeseesi.

Safari 12 ei tue Silverlightiä. Jos olet päivittänyt Safari 12:een, voit etsiä vaihtoehtoisen selaimen Järjestelmän vähimmäisvaatimukset -kohdasta. Jos sinulla ei ole käytössä Safari 12, noudata seuraavia ohjeita.

Selaimen vianmääritys

1. Selaimen evästeiden poistaminen
    Selaimesi saattaa käyttää evästetiedoston vanhentunutta tai vioittunutta asetusta.

1. Poista Netflix-eväste siirtymällä sivulle netflix.com/clearcookies. Näin tekemällä kirjaudut ulos sivustolta Netflix.com ja palaat Netflixin aloitusnäytölle.

2. Kirjaudu takaisin sisään valitsemalla Kirjaudu sisään ja toista TV-ohjelma tai elokuva uudelleen.

2. Käynnistä selain uudelleen
    Toisinaan selaimen käynnistäminen uudelleen poistaa ongelman.

• Sulje selain, käynnistä se uudelleen ja kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen.

3. Kokeile toista selainta
    Suosittelemme päivittämään selaimeen, jossa on HTML5-tuki, jotta tietokoneesi olisi optimoitu verkkosoittimellemme. Lataa Google Chromen, Mozilla Firefoxin, Operan tai Safarin uusin versio ja kokeile Netflixiä uudelleen. Verkkosoittimemme toimii parhaiten näillä:

• Google Chrome Mac OS X 10.9 ‑käyttöjärjestelmässä (Snow Leopard) ja sitä uudemmissa versioissa.

• Mozilla Firefox Mac OS X 10.7 ‑käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa versioissa.

• Opera Mac OS X 10.9 ‑käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa versioissa.

• Safari Mac OS X 10.10 ‑käyttöjärjestelmässä (Yosemite) ja sitä uudemmissa versioissa.

Poista Silverlight-laajennus ja asenna se uudelleen

Käytössäsi voi olla Silverlight-laajennuksen vanhentunut versio tai laajennus on saattanut vioittua.

Silverlight-laajennuksen poisto:

1. Lopeta kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa Finder-kuvaketta Dockissa näytön alareunassa.

3. Valitse näytön yläosan valikkorivillä ensin Siirry (Go) ja sitten Tietokone (Computer).

4. Klikkaa Macintosh HD -kuvaketta.

5. Valitse Kirjasto (Library).

6. Valitse Internet-laajennukset (Internet Plug-Ins).

7. Vedä Silverlight.plugin roskakoriin.

8. Klikkaa roskakorikuvaketta ja valitse Tyhjennä (Empty).

9. Kun olet tyhjentänyt roskakorin, Microsoft Silverlightin asennuksen poisto on valmis.

Silverlight-laajennuksen uusimman version asentaminen:

1. Kirjaudu sivulle Netflix.com ja paina minkä tahansa nimikkeen toistopainiketta.

2. Suorita lataus kehotteiden mukaisesti ja asenna Silverlight Mac-tietokoneeseesi.

Jotkut jäsenet voivat nähdä ilmoituksen: Silverlight.dmg ei ole käytettävissä, koska sen alkuperä on tuntematon (Silverlight.dmg cannot be opened because it is from an unidentified developer), kun he yrittävät asentaa Silverlightia. Tämä on suhteellisen yleinen sovelluksissa, joita ei ole ladattu Mac App Store -kaupasta. Jos näet tämän ilmoituksen, jatka seuraavilla toimenpiteillä Silverlight-asennuksen viimeistelemiseksi.

1. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella tai pidä Ohjaa-painiketta (Control) painettuna ja klikkaa Silverlight.pkg-tiedostoa.

2. Valitse ponnahdusvalikosta Avaa (Open).

3. Valitse Avaa (Open), kun kehote ilmoittaa, että Silverlight.pkg ei ole ladattu Mac App Store -kaupasta. Haluatko varmasti avata sen? ”Silverlight.pkg” -tiedoston avaaminen mahdollistaa sen suorittamisen aina Mac-tietokoneessa.

4. Seuraa kehotteita asennuksen viimeistelemiseksi.

5. Kun asennus on valmis, kokeile Netflixiä uudestaan.

Varmista, että Silverlight-laajennus on käytössä

Silverlight-lisäosa, jota tarvitaan Netflix-sisällön toistamiseen, saattaa olla kytketty pois päältä. Seuraavien ohjeiden avulla voit varmistaa, että lisäosa on käytössä käyttämässäsi selaimessa.

Safari:

1. Kun Safari-selain on auki, valitse vasemmasta yläkulmasta Safari.

2. Valitse Asetukset) (Preferences).

3. Valitse Turvallisuus (Security).

4. Laita valintamerkki kohtaan Salli laajennukset (Allow Plug-ins).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos kohta Salli laajennukset (Allow Plug-ins) on jo valittuna:

1. Valitse Laajennusten asetukset (Plug-in Settings).

2. Laita valintamerkki kohdan Silverlight vieressä olevaan ruutuun.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Firefox:

1. Valitse näytön yläosan valikkorivillä Työkalut (Tools).

2. Valitse Lisäosat (Add-ons).

3. Valitse Laajennukset (Plugins).

4. Etsi Silverlight-laajennus (Silverlight Plug-in) ja valitse Aktivoi aina (Always Activate) oikealla olevasta pudotusvalikosta.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Google Chrome:

1. Pääset Chromen lisäosavalikkoon kirjoittamalla osoiteriville chrome://plugins

2. Valitse Ota käyttöön (Enable) kohdasta Silverlight.