Netflixin tukemat selaimet ja järjestelmävaatimukset

Voit luoda tilin ja katsella Netflixiä verkkoselaimella tietokoneella tai iPadilla.

Tuetut selaimet

Jos et voi rekisteröityä, kirjautua sisään tai katsoa Netflixiä verkkoselaimella, sinun on ehkä päivitettävä tietokone, mobiililaite tai verkkoselain täyttääksesi alla luetellut Netflixin järjestelmä- ja selainversiovaatimukset.

Järjestelmä- ja selainversiovaatimukset

Tarkista käyttöjärjestelmän ja selainversion vaatimukset Netflixin katseluun verkkoselaimella.

Windows

Jos haluat katsoa Netflixiä verkkoselaimella Windows-tietokoneella, siinä on oltava Windows 8, Windows 10 tai Windows 11 asennettuna.

Selaimen on oltava jokin alla luetelluista tuetuista versioista.

Verkkoselain

Vaadittu versio

Enimmäistarkkuus

Edge

118 tai uudempi

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 tai uudempi

Täysteräväpiirto (1080p)

Firefox

111 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

Opera

92 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

*Ultra HD (2160p) on saatavilla vain Windows-tietokoneilla, jotka täyttävät nämä Ultra HD -vaatimukset.

Mac

Jos haluat katsoa Netflixiä verkkoselaimella Mac-tietokoneella, siinä on oltava macOS 10.15 tai sitä uudempi versio asennettuna.

Selaimen on oltava jokin alla luetelluista vaadituista versioista.

Verkkoselain

Vaadittu versio

Enimmäiskuvatarkkuus

Safari

11 tai uudempi

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 tai uudempi

Täysteräväpiirto (1080p)

Edge

118 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

Firefox

111 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

Opera

92 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

*Ultra HD on saatavilla vain Mac-tietokoneilla, joissa on macOS 11.0 tai uudempi versio asennettuna ja jotka täyttävät nämä Ultra HD -vaatimukset. Mac-tietokoneilla, joissa on macOS 10.15 asennettuna, enimmäiskuvatarkkuus on täysteräväpiirto (1080p).

Chromebook

Jos haluat katsoa Netflixiä verkkoselaimella Chromebookilla, siinä on oltava ChromeOS 76 tai sitä uudempi versio asennettuna.

Selaimen on oltava jokin alla luetelluista vaadituista versioista.

Verkkoselain

Vaadittu versio

Enimmäiskuvatarkkuus

Chrome

106 tai uudempi

Täysteräväpiirto (1080p)

iPad

Jos haluat katsoa Netflixiä verkkoselaimella iPadilla, siinä on oltava iPadOS 13 tai sitä uudempi versio asennettuna.

Selaimen on oltava jokin alla luetelluista vaadituista versioista.

Verkkoselain

Vaadittu versio

Enimmäiskuvatarkkuus

Safari

11 tai uudempi

Täysteräväpiirto (1080p)

Linux

Voit katsoa Netflixiä verkkoselaimella tietokoneella joillakin GNU-/Linux-käyttöjärjestelmillä.

Linuxin monien eri konfiguraatioiden vuoksi emme voi luvata, että Netflix toimii laitteilla, joissa on Linux-käyttöjärjestelmä, ja kyseisillä laitteilla saattaa ilmetä ongelmia. Netflixin asiakastuki ei pysty avustamaan vianmäärityksessä, jos laitteessa on Linux-käyttöjärjestelmä.

Selaimen on oltava jokin alla luetelluista vaadituista versioista.

Verkkoselain

Vaadittu versio

Enimmäiskuvatarkkuus

Chrome

106 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

Firefox

111 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

Edge

118 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)

Opera

92 tai uudempi

Teräväpiirto (720p)