Netflixin virhe OF.NA.2

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla virhekoodin OF.NA.2, johon usein liittyy jokin seuraavista viesteistä:

Lataustoiminto ei ole käytössä
Lataa sovellus uudelleen valitsemalla OK tai kokeile toista laitetta. (OF.NA.2)
Lataustoiminto ei ole tällä hetkellä käytössä laitteen DRM-virheen vuoksi. Valitse OK, jos haluat nollata sovelluksen ja yrittää uudelleen. (OF.NA.2)

Se viittaa yleensä laitteiden yhteensopivuusongelmaan tai siihen, että laitteeseen tallennetut tiedot pitää päivittää. Valitse virhenäytöltä OK ladataksesi Netflix-sovelluksen uudelleen ja kokeile sitten TV-sarjan tai elokuvan toistamista uudelleen.