Kuinka voin ilmoittaa varastetusta laitteesta?

Jos laitteesi on varastettu, kannattaa tarkistaa Viimeaikaiset suoratoistot -sivu, josta näet striimauksen päivämäärän ja ajan sekä maan, osavaltion, striimaukseen käytetyn laitteen tyypin ja IP-osoitteen, josta sisältöä on striimattu. Huomaa, että sijaintitiedot ovat vain suuntaa antavia ja perustuvat havaitun IP-osoitteen rekisteröintipaikkaan. Sinun täytyy pysyä sisään kirjautuneena varastetulla laitteellasi, jotta voit hakea IP-osoitteen ja sijaintitiedot.

Jos Netflix-tiliäsi käytetään sisällön striimaukseen varastetulla laitteella, voit toimittaa Viimeaikaiset suoratoistot -sivulla näkyvät IP-osoitteet suoraan viranomaisille auttaaksesi heitä tutkinnassa.

Jos nämä toimenpiteet vaativat lisäselvityksiä, Netflix ryhtyy toimenpiteisiin viranomaisten kanssa lain sallimissa puitteissa. Netflix-tiliin liittyvien tietojen tarkasteluun joudumme pyytämään viranomaisten luvan, ja siihen voidaan myös tarvita oikeusprosessi lainkäyttöalueesta riippuen. Ota meihin yhteyttä, niin saat lisätietoja.

globe