Netflix-sovelluksen päivitys Amazon Kindle Fire- tai Fire-tabletissa

Voit päivittää Amazon-tabletin Netflix-sovelluksen seuraavien laitekohtaisten ohjeiden avulla.

Fire-tabletti

1. Valitse Firen aloitusnäytössä Sovellukset (Apps)

2. Valitse Store (Kauppa).

3. Napauta valikkokuvaketta kaupan näytön vasemmasta yläkulmasta.

4. Valitse Sovelluspäivitykset (App Updates).

5. Napauta Netflix-sovelluksen vieressä olevaa Päivitä-painiketta (Update).

Huomautus:
Jos et näe painiketta Netflixin päivittämiseen, käytössäsi on sovelluksen uusin versio.

Kindle Fire -tabletti

1. Valitse Kindle Firen aloitusnäytössä Sovellukset (Apps)

2. Valitse Store (Kauppa).

3. Napauta valikkokuvaketta kaupan näytön vasemmasta yläkulmasta.

4. Valitse Sovelluspäivitykset (App Updates).

5. Napauta Netflix-sovelluksen vieressä olevaa Päivitä-painiketta (Update).

Huomautus:
Jos et näe painiketta Netflixin päivittämiseen, käytössäsi on sovelluksen uusin versio.