Netflixin virhe M7121-3078

Jos saat tietokoneella virhekoodin M7121-3078 ja seuraavan ilmoituksen:

Anteeksi keskeytys
Näyttää siltä, että selaintasi ei enää tueta. Asenna selaimen uusin versio tai kokeile toista selainta.

Tämä virhe tarkoittaa, että Chrome-selain pitää päivittää Netflixin tukemaan versioon.

Korjaa ongelma näin:

Päivitä Google Chrome
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää .

2. Klikkaa Ohje (Help) > Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

3. Odota, kun Chrome tarkistaa uudet päivitykset automaattisesti.

4. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Käynnistä uudelleen (Relaunch).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Chromen päivittämisessä, noudata Googlen ohjeita ratkaistaksesi päivitysten epäonnistumiseen liittyviä ongelmia tai varmista, että laitteesi täyttää Chromen järjestelmävaatimukset.

Jos saat tämän virheilmoituksen jollakin muulla kuin Google Chrome -selaimella, se tarkoittaa, että selaintasi ei tueta. Jos haluat jatkaa katselua, sinun täytyy käyttää tuettua selainta.