Korjaa ongelma Android-puhelimella tai -tabletilla

Jos Netflix ei toimi Android-puhelimessa tai -tabletissa, voit yleensä korjata ongelman seuraavilla ohjeilla.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Näiden ohjeiden avulla poistat laitteellesi ladatun sarjan tai elokuvan ja kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, avaa Play Kaupan Netflix-sivu, napauta Poista (Uninstall) ja sen jälkeen Asenna (Install).

Myös näillä ohjeilla voidaan asentaa sovellus uudelleen:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta sitä.

3. Napauta Poista asennus (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Testaa internet-yhteys

1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com.

2. Odota, että testaus päättyy.

Jos saat selaimessa virheilmoituksen, että verkkosivusto ei lataudu, se tarkoittaa, että laitteesi ei ole yhteydessä internetiin. Saatat joutua etsimään vikaa kotiverkostasi tai laitteesi internet-yhteydestä.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Toimi näin

Kokeile tehdä haku ohjekeskuksessa saamallasi virhekoodilla. Juuri kyseisen ongelman korjaamiseen saattaa olla ohjeartikkeli.

Jos ongelma ei korjaannu näillä ohjeilla tai ongelmaasi vastaavaa artikkelia ei löytynyt, pyydä apua asiakaspalvelusta.