Miten Silverlight asennetaan Mac-tietokoneeseen?

Silverlight on selaimen lisäosa, jonka avulla voit katsoa TV-ohjelmia ja elokuvia tietokoneella. Seuraa alla olevia ohjeita, kun haluat asentaa Silverlight-laajennuksen Mac-tietokoneeseen.

1. Avaa Netflix ja valitse mikä tahansa nimike toistettavaksi.

2. Kun Silverlightin dialogi-ikkuna avautuu, valitse Asenna nyt (Install Now).

3. Avaa Lataukset-sivu (Downloads) ja kaksoisklikkaa kohtaa Silverlight.dmg.

• Safarissa Lataukset-sivu (Downloads) on selainikkunan oikeassa yläkulmassa.

• Firefoxissa Lataukset-sivu (Downloads) on Dockissa sijaitseva erillinen ikkuna.

• Chromessa Lataukset-sivu (Downloads) on Window-pudotusvalikossa selaimen vasemmassa yläkulmassa.

4. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella tai pidä näppäimistöllä Control-painike painettuna ja klikkaa Silverlight.pkg-tiedostoa.

5. Valitse ponnahdusvalikosta Avaa (Open).

6. Valitse Avaa (Open) kehotteesta, jossa lukee Silverlight.pkg ei ole ladattu Mac App Storesta. Haluatko varmasti avata sen? Silverlight.pkg-tiedoston avaaminen mahdollistaa sen suorittamisen aina Mac-tietokoneessa.

7. Seuraa kehotteita asennuksen viimeistelemiseksi.

Jos olet suorittanut yllä kuvatut ohjeet, mutta sinua yhä pyydetään asentamaan Silverlight, katso ohje Minua pyydetään aina asentamaan Silverlight.