Kuinka voin luoda tai päivittää salasanani, jos olen avannut tilin Apple TV:llä?

Jos olet avannut Netflix-tilin Apple TV:llä, olet saattanut saada sähköpostilla väliaikaisen salasanan. Kun olet luonut Netflix-salasanan, voit katsella millä tahansa Netflix-valmiilla laitteella. Jos olet avannut Netflix-tilin Apple TV:llä ja valinnut laskutuksen iTunesin kautta, saat hyödyllisiä lisätietoja artikkelista Miten iTunes-laskutus toimii Netflixissä?.

Odotusaika: enintään minuutti