Kuvaongelmia Netflixissä

Jos kohtaat kuvaongelmia kaikissa Netflixin sarjoissa tai elokuvissa, ongelman voi yleensä korjata muutaman perusohjeen avulla. Aloita valitsemalla ongelmaasi kuvaava vaihtoehto tästä.

Huomautus:
Jos kuvaongelmat ilmenevät vain yhdessä sarjassa tai elokuvassa, ilmoita ongelmasta suoraan Netflixille.

Kuva on sumea, huonolaatuinen tai pikselöitynyt

Jos Netflixin kuvanlaatu on heikko tai huono, ongelman voi korjata monella eri tavalla. Seuraa ohjeitamme saadaksesi parhaan kuvanlaadun laitteellasi.

Musta tai valkoinen kuva

Jos ruutu on musta, tyhjä tai valkoinen, kun yrität avata Netflixin tai katsoa sitä, se tarkoittaa yleensä, että laitteessa tai kaapelissa, jolla laite on yhdistetty televisioon, on ongelma.

Saat ohjeet ongelman korjaamiseksi alla olevista linkeistä.

Kuva on vääristynyt, viallinen, pätkivä tai hyppivä

Jos Netflixin kuva on vääristynyt, väärän kokoinen, pätkivä tai hyppivä, kun yrität katsoa Netflixiä, se tarkoittaa yleensä, että television tai suoratoistolaitteen asetuksissa on ongelma.

Saat ohjeet ongelman korjaamiseksi alla olevista linkeistä.

Kuvan väri- tai sävyongelmat

Jos Netflixin kuva on väärän värinen tai sävyinen, kun yrität katsoa Netflixiä, se tarkoittaa yleensä, että laitteesi asetuksissa tai kaapelissa, jolla laite on yhdistetty televisioon, on ongelma.

Saat ohjeet ongelman korjaamiseksi alla olevista linkeistä.

Jos ongelmasi koskee väriä tai sävyä, jota tässä ei ole mainittu, pyydä meiltä apua.

Muut kuvaongelmat

Jos sinulla on jokin muu kuvaongelma, saat ohjeet ongelman korjaamiseksi alla olevista linkeistä.

Jos kuvaongelmaasi ei ole mainittu tällä sivulla, pyydä meiltä apua.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja

Sarjan tai elokuvan äänessä on ongelma