Kuinka voin piilottaa nimikkeitä katseluhistoriastani?

Kun piilotat nimikkeitä katseluhistoriasta:

• Ne eivät näy Netflixissä katsottuina tv-sarjoina tai elokuvina.

• Sinulle ei tehdä niiden perusteella suosituksia, ellet katso niitä uudelleen.

• Ne poistetaan Jatka katselua -riviltä.

Nimikkeiden piilottaminen katseluhistoriasta:

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Avaa profiilin Katseluhistoria.

4. Klikkaa Katseluhistoria-sivulla Piilota-kuvaketta jakson tai nimikkeen vieressä, jonka haluat piilottaa. Jos piilotat jakson, näet myös valinnan, josta voit piilottaa koko sarjan.

• Jos haluat piilottaa katseluhistoriasi kokonaan, valitse sivun alareunasta Piilota kaikki ja vahvista valinta.

Piilotetun nimikkeen poistumiseen kaikista laitteistasi voi mennä jopa 24 tuntia. Nimikkeitä ei voi piilottaa, jos Katseluhistoria-sivulle siirrytään Netflixin lasten profiilista.