Netflixin mukaan järjestelmäni ei ole yhteensopiva.

Jos saat tietokoneellasi virheilmoituksen Järjestelmän yhteensopivuusvirhe (System Compatibility Error), tarkista, että järjestelmäsi täyttää kaikki HTML5-soittimen ja Silverlightin järjestelmävaatimukset.

Kun olet varma, että järjestelmäsi on yhteensopiva, ratkaise ongelma seuraavien omaa tietokonettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla:

Ohjeet Windowsille
Ohjeet Macille

Selaimen vianmääritys

1. Poista selaimen evästeet
    Selaimesi saattaa käyttää evästetiedoston vanhentunutta tai vioittunutta asetusta.

1. Poista Netflix-eväste siirtymällä sivulle netflix.com/clearcookies. Näin tekemällä kirjaudut ulos sivustolta Netflix.com ja palaat Netflixin aloitusnäytölle.

2. Kirjaudu takaisin sisään valitsemalla Kirjaudu sisään ja toista TV-ohjelma tai elokuva uudelleen.

2. Käynnistä selain uudelleen
    Toisinaan selaimen käynnistäminen uudelleen poistaa ongelman.

• Sulje selain, käynnistä se uudelleen ja kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen.

3. Kokeile toista selainta
    Suosittelemme päivittämään selaimeen, jossa on HTML5-tuki, jotta tietokoneesi olisi optimoitu verkkosoittimellemme. Lataa Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Operan uusin versio ja kokeile Netflixiä uudelleen. Verkkosoittimemme toimii parhaiten näillä:

• Google Chrome Windows XP Service Pack 2 tai uudempi.

• Mozilla Firefox Windows Vista tai uudempi.

• Opera Windows Vista Service Pack 2 tai uudempi.

Käytätkö suoratoistoa matkapuhelin- tai satelliittiyhteydellä?

Jos käytät suoratoistoon matkapuhelin- tai satelliittiyhteyttä, palvelusi ei ehkä tue suoratoistoa, tai yhteys ei täytä suoratoiston minimivaatimuksia. Kysy neuvoa palveluntarjoajaltasi.

Onko virustentorjuntaohjelmisto asennettuna?

Toisinaan virustentorjuntaohjelmisto voi häiritä Netflixin elokuvien ja TV-ohjelmien toistamiseen käytetyn laitteen toimintaa.

• Pysäytä viruksentorjuntaohjelmistot ja yritä elokuvan tai tv-sarjan katselua uudelleen.

• Jos TV-sarjan tai elokuvan katselu jatkuu virustentorjuntaohjelmiston pysäyttämisen jälkeen, ohjelmisto voi olla vanhentunut tai se voi estää Netflix-palvelun toistamisen. Pyydä apua ongelman ratkaisuun virustentorjuntaohjelmiston valmistajalta.

Selaimen vianmääritys

1. Selaimen evästeiden poistaminen
    Selaimesi saattaa käyttää evästetiedoston vanhentunutta tai vioittunutta asetusta.

1. Poista Netflix-eväste siirtymällä sivulle netflix.com/clearcookies. Näin tekemällä kirjaudut ulos sivustolta Netflix.com ja palaat Netflixin aloitusnäytölle.

2. Kirjaudu takaisin sisään valitsemalla Kirjaudu sisään ja toista TV-ohjelma tai elokuva uudelleen.

2. Käynnistä selain uudelleen
    Toisinaan selaimen käynnistäminen uudelleen poistaa ongelman.

• Sulje selain, käynnistä se uudelleen ja toista elokuva tai tv-ohjelma uudestaan.

3. Kokeile toista selainta
    Suosittelemme päivittämään selaimeen, jossa on HTML5-tuki, jotta tietokoneesi olisi optimoitu verkkosoittimellemme. Lataa Google Chromen, Mozilla Firefoxin, Operan tai Safarin uusin versio ja kokeile Netflixiä uudelleen. Verkkosoittimemme toimii parhaiten näillä:

• Google Chrome Mac OS X 10.9 ‑käyttöjärjestelmässä (Snow Leopard) ja sitä uudemmissa versioissa.

• Mozilla Firefox Mac OS X 10.7 ‑käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa versioissa.

• Opera Mac OS X 10.9 ‑käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa versioissa.

• Safari Mac OS X 10.10 ‑käyttöjärjestelmässä (Yosemite) ja sitä uudemmissa versioissa.

Käytätkö suoratoistoa matkapuhelin- tai satelliittiyhteydellä?

Jos käytät suoratoistoon matkapuhelin- tai satelliittiyhteyttä, palvelusi ei ehkä tue suoratoistoa, tai yhteys ei täytä suoratoiston minimivaatimuksia. Kysy neuvoa palveluntarjoajaltasi.

Onko virustentorjuntaohjelmisto asennettuna?

Toisinaan virustentorjuntaohjelmisto voi häiritä Netflixin elokuvien ja TV-ohjelmien toistamiseen käytetyn laitteen toimintaa.

• Pysäytä viruksentorjuntaohjelmistot ja yritä elokuvan tai tv-sarjan katselua uudelleen.

• Jos TV-sarjan tai elokuvan katselu jatkuu virustentorjuntaohjelmiston pysäyttämisen jälkeen, ohjelmisto voi olla vanhentunut tai se voi estää Netflix-palvelun toistamisen. Pyydä apua ongelman ratkaisuun virustentorjuntaohjelmiston valmistajalta.

Varmista, että Mac-tietokoneesi on Intel-pohjainen.

1. Klikkaa omenakuvaketta ruudun vasemmasta yläkulmasta.

2. Valitse Tietoja tästä Macista (About this Mac).

3. Varmista, että Suoritin (Processor) -kohdassa lukee Intel.

• Jos kohdassa Suoritin (Processor) lukee Intel, jatka seuraavaan vaiheeseen.

• Jos kohdassa Suoritin (Processor) ei lue Intel, Mac-tietokoneesi ei täytä järjestelmän vähimmäisvaatimuksia.

Poista Rosetta käytöstä

1. Lopeta kaikki avoimet selaimet, mukaan lukien tämä ikkuna. Tulosta avuksesi seuraavat vaiheet.

2. Klikkaa Finder-kuvaketta.

3. Valitse näytön yläosan valikkorivillä Siirry (Go).

4. Valitse Sovellukset (Applications).

5. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella (tai CTRL + klikkaa) käyttämäsi selaimen kuvaketta ja valitse Tietoja (Get Info).

6. Klikkaa Jakaminen ja oikeudet -välilehden (Sharing & Permissions) oikean alakulman lukkokuvaketta.

• Tässä vaiheessa voit saada kehotteen antaa salasanasi. Tämä on salasana, jota käytät tietokoneelle kirjautumiseen.

7. Valitse Yleiset (General) -välilehti.

8. Poista Avaa käyttämällä Rosettaa (Open using Rosetta) -valinta.

9. Tallenna muutokset klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa lukkokuvaketta uudelleen.

10. Kokeile Netflixiä uudelleen.