Netflixin käyttäminen Panasonicin televisiolla tai Blu-ray-soittimella

Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin käytöstä Panasonicin televisiolla, Blu-ray-soittimella tai kotiteatterilla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflixiä voi käyttää monilla Panasonicin laitteilla.

Televisiot (vuoden 2019 mallit ja uudemmat)

• Panasonicin vuoden 2019 ja 2020 televisiomalleissa on Netflixin kalibroitu tila, jotta voit katsoa Netflixiä alkuperäisellä kuvanlaadulla.

• Panasonicin vuoden 2020 televisiomalleissa on Filmmaker-tila, joka sovittaa kuvanlaatuasetukset esiasetettuihin arvoihin.

Ota Netflixin kalibroitu tila tai Filmmaker-tila käyttöön painamalla kaukosäätimen valikkopainiketta (Menu) ja valitsemalla Kuva (Picture). Kytke sitten asetus päälle.

Huomautus:
Filmmaker-tilaa ei voi kytkeä päälle, kun Netflixin kalibroitu tila on päällä.

Kun haluat yhdistää Panasonicin Blu-ray-soittimen, älytelevision tai kotiteatterijärjestelmän Netflix-tiliisi, mene aloitusnäytölle (Home) ja valitse laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Jos Panasonic-kaukosäätimessä on Viera Cast -painike

1. Paina kaukosäätimen Viera Cast -painiketta.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

5. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä.

Jos näytöllä on vaihtoehto Verkko (Network)

1. Valitse television aloitusnäytöstä Verkko (Network).

2. Valitse Internet-sisältö (Internet Content).

3. Valitse Netflix.

4. Valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla olevia ohjeita.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

Huomautus:
    Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, siirry ylös ja valitse Asetukset asetukset-kuvake.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet, Asetukset tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Nollaa tai Poista käytöstä.

Useimmilla Panasonicin televisioilla ja Blu-ray-soittimilla voi katsella Netflixiä Ultra HD ‑tarkkuudella. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jossa on Netflix-sovellus ja jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.

Eräillä Panasonicin televisioilla ja Blu-ray-soittimilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- ja HDR-kuvalla. Striimaukseen Dolby Vision- tai HDR-kuvalla tarvitset

• Älytelevisio, joka tukee sekä Netflixiä että joko Dolby Visionia tai HDR10-tekniikkaa

• Jos käytät HDR-kuvaa tukevaa Blu-ray-soitinta, sinun on liitettävä se HDR-kuvaa tukevaan älytelevisioon HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta. (Tämä on yleensä HDMI 1 -portti.)

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea.