Netflixin käyttäminen LG TV:llä, Blu-rayllä tai striimauslaitteella

Tästä artikkelista saat tietoa LG:n televisioiden, Blu-ray-soitinten, striimauslaitteiden ja kotiteatterien Netflix-ominaisuuksista. Jos et tiedä, toimiiko Netflix laitteessasi, noudata kohdassa Netflixin käyttäminen annettuja ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella
Netflix HDR-kuvalla

Netflixiä voi käyttää monilla LG:n laitteilla.

Tuetut alueet

Netflix on saatavana maailmanlaajuisesti. Useimmat Netflix-laitteet toimivat maasta riippumatta. Jotkin vanhemmat laitteet saattavat kuitenkin toimia vain siinä maassa, josta ne on hankittu. Jos harkitset uuden laitteen ostoa, tarkista valmistajalta, tukeeko laite Netflixiä omalla alueellasi.

Navigointi

Useimmilla laitteilla sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeillä on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa, kuten komediat, draamat jne. sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei kategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voi selata Omaa listaa, jonka voi luoda Netflixin verkkosivustolla.

Kuvatarkkuus

Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtona nopealla internet-yhteydellä, ja Netflixiä toistetaan parhaalla mahdollisella kuvatarkkuudella.

Lapsilukko

Voit asettaa lapsilukon yksittäisille Netflix-profiileille.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni

Näin otat käyttöön monissa sarjoissa ja elokuvissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, toimiiko 5.1-tilaääni laitteellasi, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäisohjelmaan ja katso, onko vaihtoehtona 5.1-tilaääni. Jos ei ole, ominaisuus ei toimi laitteellasi. Voit mukauttaa tekstitysten ja kuulovammaistekstitysten ulkoasua monissa laitteissa. Laitteet, jotka eivät tue mukauttamista, näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan.

Joillakin laitteilla, kuten seuraavassa luetelluilla malleilla, voi myös striimata valikoituja nimikkeitä Dolby Atmos -äänillä.

• LG OLED -televisiot (vuoden 2017 mallit ja uudemmat)

Kun liität LG:n television, Blu-ray-soittimen, striimauslaitteen tai kotiteatterin Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse laitettasi parhaiten vastaava vaihtoehto.

Jos näytöllä on vaihtoehto Netflix

1. Valitse aloitusnäytössä Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Jos näet näytössä Internet TV ‑vaihtoehdon:

1. Valitse aloitusnäytöstä Internet TV.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

4. Kirjoita Netflixin sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Jos näet näytössä Premium-vaihtoehdon:

1. Valitse aloitusnäytöstä Premium.

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

5. Valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Jos näet näytössä Netcast-vaihtoehdon:

1. Siirry Netcast-kohtaan ja valitse Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• If you are not yet a member, set up your membership.

3. Kirjoita Netflixin sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi.

Kun haluat kirjautua ulos Netflixistä LG:n televisiolla, Blu-ray-soittimella, striimauslaitteella tai kotiteatterilla, valitse aloitusnäytöltä (Home) laitetta parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Jos näet näytössä Premium-vaihtoehdon:

1. Valitse Premium-sovellukset (Premium Apps).

2. Valitse Asetukset (Settings).

• Jos et näe Asetukset (Settings) -vaihtoehtoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Klikkaa Valinnat (Options).

• Sinun pitää ehkä painaa kaukosäätimen vihreää painiketta, jossa on kaksi pistettä, tämän vaiheen loppuun suorittamiseksi.

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Netflix Deactivate).

Jos näet näytössä Netcast-vaihtoehdon:

1. Valitse Netcast.

2. Valitse Asetukset (Setup).

3. Valitse Palvelun ylläpito (Service Maintenance).

• Jos et näe kohtaa Palveluiden ylläpito (Service Maintenance), siirry suoraan kohtaan Asennus (Setup).

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Netflix Deactivate).

5. Vahvista käytöstäpoisto valitsemalla Kyllä.

Jos näet näytössä Asetukset-vaihtoehdon (Setup):

1. Valitse Asetukset (Setup).

2. Valitse Verkko (Network).

3. Valitse Netflix.

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Deactivate Netflix).

5. Vahvista käytöstä poisto valitsemalla KYLLÄ (YES).

Mikäli et pysty suorittamaan edellä olevia ohjeita, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

Jos näkymässä ei ole mitään yllä olevista valinnoista:

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

Huomautus:
    Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, siirry ylös ja valitse Asetukset asetukset-kuvake.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet, Asetukset tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Nollaa tai Poista käytöstä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla LG Ultra HD ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jossa on Netflix-sovellus ja jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.

Eräillä LG:n televisioilla ja Blu-ray-soittimilla voi katsella Netflixiä Dolby Vision- ja HDR-kuvalla. Striimaukseen Dolby Vision- tai HDR-kuvalla tarvitset

• Älytelevisio, joka tukee sekä Netflixiä että joko Dolby Visionia tai HDR10-tekniikkaa

• Jos käytät HDR-kuvaa tukevaa Blu-ray-soitinta, sinun on liitettävä se HDR-kuvaa tukevaan älytelevisioon HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta. (Tämä on yleensä HDMI 1 -portti.)

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea.