Netflixin käyttäminen TiVolla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä TiVolla! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää monilla TiVo-laitteilla.

Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Tuetut alueet:
Netflix on saatavana maailmanlaajuisesti, ja useimmat Netflix-laitteet toimivat maasta riippumatta. Tietyt vanhemmat laitteet saattavat kuitenkin toimia vain siinä maassa, josta ne on hankittu. Lisätietoja on tuettujen alueiden kartassa. Jos harkitset uuden laitteen ostoa, tarkista valmistajalta, tukeeko laite Netflixiä omalla alueellasi.

Vanhemmat laitteet saattavat kehottaa sinua käymään sivulla netflix.com/activate määrittelemässä laitteesi. Nämä laitteet tukevat Netflixiä ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei kategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus:
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Katso ohjeet, kuinka tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni (mukaan lukien 5.1-tilaääni) otetaan käyttöön monissa TV-sarjoissa ja elokuvissa. Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Laitteet, jotka eivät tue mukauttamista, näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Seuraavassa taulukossa näkyvät yhteensopivissa TiVon laitteissa käytettävissä olevat ominaisuudet.

Malli Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
TiVo HD USA 720p Ei saatavilla
TiVo HD XL USA 720p Ei saatavilla
TiVo Premiere USA ja Kanada 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
TiVo Premiere XL USA ja Kanada 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
TiVo Premiere XL4 USA ja Kanada 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
TiVo Mini USA ja Kanada 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
TiVo Roamio USA ja Kanada 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
TiVo Roamio Plus USA ja Kanada 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
TiVo Roamio Pro USA ja Kanada 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
TiVo Bolt USA ja Kanada 4K Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Atlantic Broadband - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Blue Ridge Communication - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Cable One - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Com Hem - TiVo Ruotsi 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Cogeco - TiVo Ruotsi 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
GCI - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Grande - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Mediacom – TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Midcontinent Communications - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
RCN – TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Suddenlink - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Virgin Media - TiVo Box UK 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Virgin Media - TiVo-käyttöinen V6 UK 4K Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Vodafone TV Espanja – TiVo Espanja 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Wave Communication - TiVo USA 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää TiVon Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Series3 (HD, HD XL)

*Huomautus: Ennen kuin liität TiVo-palvelun Netflix-tiliisi, sinun on otettava käyttöön videolataukset TiVo-verkkosivun tiliasetuksissa.

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Siirry TiVo Centraliin painamalla kaukosäätimen TiVo-painiketta.
  2. Valitse Etsi TV-ohjelmia, elokuvia ja videoita (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Valitse Netflix.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
    • Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.
    • Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.
  5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.
  6. Valitse Jatka (Continue).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Series4 (Premiere, Premiere XL ja Premiere XL4)

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Siirry TiVo Centraliin painamalla kaukosäätimen TiVo-painiketta.
  2. Valitse Etsi TV-ohjelmia, elokuvia ja videoita (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Valitse Netflix.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
    • Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.
    • Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.
  5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.
  6. Valitse Jatka (Continue).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Roamio

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Siirry TiVo Centraliin painamalla kaukosäätimen TiVo-painiketta.
  2. Valitse Etsi TV-ohjelmia, elokuvia ja videoita (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Valitse Netflix.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
    • Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.
    • Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.
  5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.
  6. Valitse Jatka (Continue).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

BOLT

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Siirry TiVo Centraliin painamalla kaukosäätimen TiVo-painiketta.
  2. Valitse Etsi TV-ohjelmia, elokuvia ja videoita (Find TV, Movies, & Videos).
  3. Valitse Netflix.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
    • Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.
    • Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.
  5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.
  6. Valitse Jatka (Continue).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Atlantic Broadband - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
  2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
  3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
  4. Valitse Netflix.
  5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 824.
  2. Kun olet kanavalla 824, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
  3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Blue Ridge Communication - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Home-painiketta.
  2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
  3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
  4. Valitse Netflix.
  5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 594.
  2. Kun olet kanavalla 594, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
  3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Cable One - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Home-painiketta.
  2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
  3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
  4. Valitse Netflix.
  5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 558.
  2. Kun olet kanavalla 558, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
  3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Com Hem - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
  2. Valitse Sovellukset (Apps).
  3. Valitse Netflix.
  4. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 163.
  2. Kun olet kanavalla 163, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
  3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
  4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Cogeco - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
    2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
    3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
    4. Valitse Netflix.
    5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
    6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 661.
    2. Kun olet kanavalla 661, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
    3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
    4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

GCI - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 555.
      2. Kun olet kanavalla 555, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Grande - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 399.
      2. Kun olet kanavalla 399, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Mediacom – TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimenHome-painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 499.
      2. Kun olet kanavalla 499, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Midcontinent Communications - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 493.
      2. Kun olet kanavalla 493, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

RCN – TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 450 tai 750.
      2. Kun olet kanavalla 450 tai 750, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Suddenlink - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 3000.
      2. Kun olet kanavalla 3000, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Wave Communication - TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Home-painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Näppäile kaukosäätimestä luku 697 tai 999.
      2. Kun olet kanavalla 697 tai 999, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Virgin Media - TiVo Box ja TiVo-käyttöinen V6

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
      2. Valitse Hae ja löydä uutta (Search & Discover).
      3. Valitse Netflix.
      4. Syötä lapsilukon PIN-koodi (oletus-PIN-koodi on 1234).
      5. Valitse Kirjaudu sisään.
        • Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.
        • Jos et ole vielä jäsen, noudata näytön rekisteröitymisohjeita tai rekisteröidy jäseneksi netissä.
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.
      7. Valitse Jatka (Continue).

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 204.
      2. Kun olet kanavalla 204, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Syötä lapsilukon PIN-koodi (oletus-PIN-koodi on 1234).
      4. Valitse Kirjaudu sisään.
        • Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.
        • Jos et ole vielä jäsen, noudata näytön rekisteröitymisohjeita tai rekisteröidy jäseneksi netissä.
      5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.
      6. Valitse Jatka (Continue).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Vodafone TV Espanja – TiVo

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Home-painiketta.
      2. Valitse Sovellukset (Apps).
      3. Valitse Netflix.
      4. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      5. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Tai

Netflixin käyttö kanava-alueista (Channel Line-up):

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 444.
      2. Kun olet kanavalla 444, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
      3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kaapelioperaattorilta saatu TiVo Box

Yhteydenotto aloitusnäytöltä:

1. Paina kaukosäätimen Etusivu (Home) -painiketta.
      2. Valitse Sovellukset ja pelit (Apps & Games).
      3. Valitse TV ja elokuvat (TV & Movies).
      4. Valitse Netflix.
      5. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään (Sign In).
      6. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Series3 (HD, HD XL)

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Series4 (Premiere, Premiere XL ja Premiere XL4)

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Ohjeita (Help).
      4. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      5. Valitse Viedopalvelujen tilit (Video Provider Accounts).
      6. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      7. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Roamio

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      4. Valitse Viedopalvelujen tilit (Video Provider Accounts).
      5. Valitse Netflix-tilin hallinta (Netflix Account Management).
      6. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

BOLT

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Ohjeita (Help).
      4. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      5. Valitse Viedopalvelujen tilit (Video Provider Accounts).
      6. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      7. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Atlantic Broadband - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Blue Ridge Communication - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Cable One - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Com Hem - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-aloitukseen (TiVo Start).
      2. Valitse Asetukset ja ohje (Settings & Help).
      3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Cogeco - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
      2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
      3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
      4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
      5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

GCI - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Grande - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Mediacom – TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Midcontinent Communications - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

RCN – TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Suddenlink - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Virgin Media - TiVo Box ja TiVo-käyttöinen V6

1. Aloita TiVon aloitusnäytöltä valitsemalla Koti (Home).
        2. Valitse Ohje ja asetukset (Help & Settings).
        3. Valitse Järjestelmätiedot (System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Kirjaudu ulos Netflix-tililtä (Sign out of Netflix Account).

Vodafone TV Espanja – TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Wave Communication - TiVo

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Kaapelioperaattorilta saatu TiVo Box

1. Siirry TiVon aloitusnäytöltä TiVo-keskukseen (TiVo central).
        2. Valitse Asetukset ja viestit (Settings & Messages).
        3. Valitse Tili- ja järjestelmätiedot (Account & System Info).
        4. Valitse Netflix-tilin tiedot (Netflix Account Information).
        5. Valitse Poista tämä laite käytöstä (Deactivate this device).

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi katsella joillakin TiVo-suoratoistosoittimilla Ultra HD ‑tarkkuudella. Striimaamiseen Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty TiVo-laitteeseen HDCP 2.2 tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).
        • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.
        • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Lisätietoja on kohdassa Voinko suoratoistaa Netflixiä Ultra HD -tarkkuudella.
        • Varmista, että striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla TiVo:n laitemalleilla:

• BOLT
        • Virgin Media - TiVo-käyttöinen V6