Netflixin käyttäminen Ranskassa Orangen Livebox Play (Black Box)‑ ja Livebox Play 4 -digibokseilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Orangen Livebox Play‑ ja Livebox Play 4 -digibokseilla! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää Orangen Livebox Play (Black Box)- ja Livebox Play 4 -digibokseilla. Huomaa, että Netflixiä ei voi käyttää Livebox- tai Livebox Play (White Box) ‑bokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Malli Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
Livebox Play (Black Box) Ranska 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Décodeur TV 4 Ranska 4K Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää Orangen Livebox Playn tai Livebox Play 4:n Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Yhdistä VOD-ohjelmaoppaasta:

1. Paina kaukosäätimen Menu-näppäintä.
  2. Valitse Pass Video valikon VOD-osiosta.
  3. Valitse Netflix.
  4. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Yhdistä TV-kanavilta

1. Paina kaukosäätimen Menu-näppäintä.
  2. Valitse TV.
  3. Valitse TV-kanavat (TV Channels).
  4. Valitse Netflix.
  5. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Yhdistä kanavalta 70

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 70.
  2. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).
  6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Lopeta (Exit).
  5. Valitse OK.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella Livebox Play 4:llä. Striimaamiseen Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty Livebox Play 4:ään HDCP 2.2 tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa, millainen sopimus sinulla on sivulta www.netflix.com/ChangePlan.
  • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.
  • Striimauslaadun asettamisen automaattiseksi (Auto) tai parhaaksi (High). Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla Orangen laitemalleilla:

• Orange Livebox Play 4