Netflixin käyttäminen Boyguesin digiboksilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Boyguesin digiboksilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää joillakin Bouyguesin digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Malli Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
Bbox Sensation (ADSL ja Fiber FTTH) Ranska 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Bbox Miami Ranska 1080p Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni
Bbox Brooklyn Ranska 4K Tekstitys, vaihtoehtoinen ääni, 5.1-tilaääni

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää Bouyguesin digiboksin Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja seuraa laitteellesi annettuja alla olevia ohjeita.

Bbox Sensation

Yhdistä kohdasta Ala Demande

1. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).
  2. Valitse A la Demande (paina kaukosäätimestä oikealle).
  3. Paina uudestaan oikealle, niin pääset sovellusten luetteloon.
  4. Etsi ja valitse Netflix.
  5. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä päävalikosta

1. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).
  2. Valitse Valikko (Menu) (paina kaukosäätimestä alas).
  3. Etsi ja valitse Netflix.
  4. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Bbox Miami ja Bbox Brooklyn

Yhdistä sovellusvalikosta

1. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).
  2. Valitse Sovellukset (Apps) (paina kaukosäätimestä oikealle).
  3. Etsi ja valitse Netflix.
  4. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Yhdistä kanavavalikosta

• Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 144 tai kanavalle 172.
  • Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Lopeta.
  5. Valitse OK.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Eräillä Bouyguesin digibokseilla voi katsella Netflixiä Ultra HD:na. Suoratoistoon Ultra HD:na tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa. Katso seuraavasta lisätietoja.
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD:na. Voit tarkistaa nykyisen sopimuksesi osoitteessa netflix.com/ChangePlan.
  • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s. Katso seuraavasta lisätietoja.
  • Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai Korkea. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Seuraavat Bouygues-mallit tukevat tällä hetkellä Netflixin katselua Ultra HD:na:

• Bbox Brooklyn