Netflixin käyttäminen PlayStationilla

Tästä artikkelista saat tietoa PlayStationin Netflix-ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Poista Netflix
Netflix HDR-kuvalla
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

PlayStationin Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Kuvatarkkuus

• PlayStation 3 ja PlayStation 4: Striimaa sarjoja ja elokuvia jopa 1080p-tarkkuudella. HD-symbolilla varustettuja nimikkeitä voi suoratoistaa teräväpiirtona, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 5 Mbit/s.

• PlayStation 4 Pro ja PlayStation 5: Striimaa sarjoja ja elokuvia jopa 4K Ultra HD:nä. Ultra HD -merkittyjä nimikkeitä voi striimata Ultra HD:nä, jos verkkoyhteyden nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Toinen näyttö

Voit käyttää iPadin, iPhonen, iPod touchin tai Android-laitteen Netflix-sovellusta PlayStationin Netflix-sovelluksen toisena näyttönä.

Kun haluat yhdistää PlayStationin Netflix-tiliisi, varmista, että olet aloitusnäytöllä ja yhteydessä PlayStation Networkiin.

PlayStation 3

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry aloitusnäytöstä TV/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

PlayStation 4 ja PlayStation 4 Pro

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry aloitusnäytöstä TV/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) valitse Netflix-kuvake.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, paina ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta.

2. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään.

3. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

PlayStation 5

Kirjaudu sisään Netflixiin

1. Siirry aloitusnäytöltä kohtaan Media.

2. Valitse sovellusvalikko (All Apps), mene sitten Musiikki ja TV (Video and music apps) ja valitse Netflix-kuvake.

3. Valitse Netflixin aloitusnäytöltä Kirjaudu sisään.

4. Kirjoita Netflix-sähköpostiosoite ja -salasana.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

Japanilaisissa PlayStationeissa sinun pitää käyttää valinnan vahvistamispainikkeena O-painiketta X-painikkeen sijaan sekä valinnan peruutuspainikkeena X-painiketta O-painikkeen sijaan seuraavissa vianmääritysohjeissa.

PlayStation 3

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Paina ohjaimen O-painiketta.

3. Valitse rataskuvake.

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Valitse Kyllä (Yes).

Jos uloskirjautuminen ei onnistu edellä olevien ohjeiden mukaisesti, kokeile näitä lisäohjeita:

1. Aloita PlayStation 3:n aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Mene kohtaan TV-/Videopalvelut (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina X-näppäintä.

4. Painettuasi X-näppäintä paina heti sekä Käynnistä- (Start) että Valitse-näppäimiä (Select) ja pidä niitä painettuina, kunnes näet viestin Haluatko nollata Netflix-asetuksesi ja rekisteröityä uudelleen? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?)

5. Valitse Kyllä (Yes).

PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, PlayStation 5

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Paina ohjaimen O-painiketta.

3. Valitse rataskuvake.

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Valitse Kyllä (Yes).

Jos uloskirjautuminen ei onnistu edellä olevien ohjeiden mukaisesti, kokeile näitä lisäohjeita:

1. Aloita PlayStation 4:n aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Mene kohtaan TV-/Videopalvelut (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina ohjaimen Opas-painiketta (Guide).

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

PlayStation 3 tai PlayStation 4

1. Aloita pelikonsolin aloitusnäytöltä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Mene kohtaan TV-/Videopalvelut (TV/Video Services) tai TV & Video ja korosta Netflix.

3. Paina PlayStation-ohjaimen kolmio- tai Asetukset-painiketta.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse Kyllä (Yes) tai OK.

Netflixiä voi katsella HDR-kuvalla joillakin PlayStation 4 Pro- ja PlayStation 5 -malleilla. Striimaukseen HDR-kuvalla tarvitaan:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Striimauslaite, joka tukee Netflixiä ja joko Dolby Visionia tai HDR:ää

• Älytelevisio, joka tukee joko Dolby Visionia tai HDR10-kuvaa, ja on liitetty laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s

• Striimauslaaduksi on asetettu Korkea.

Netflixiä voi katsella Ultra HD:nä PlayStation 4 Prolla ja PlayStation 5:llä. Striimaukseen Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitaan:

• Televisio, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑suoratoiston kanssa ja liitetty PlayStation-laitteeseen HDCP 2.2:ta tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin)

• Netflix-sopimus, joka sisältää katselun Ultra HD -tarkkuudella

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Auto tai korkea.