Miten voin poistaa Netflix-sovelluksen PlayStationista?

Jos sinun pitää poistaa Netflix-sovellus PlayStation 3:sta tai PlayStation 4:stä, noudata alla olevia ohjeita.

PlayStation 3

1. Aloita PS3:n aloitusnäytöltä.

• Jos et jo ole aloitusnäytöllä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS -painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Siirry TV-/Videopalvelut (TV/Video Services ) -kohtaan ja korosta Netflix.

3. Paina PlayStation-ohjaimen kolmionäppäintä.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse Kyllä (Yes).

PlayStation 4

1. Aloita PS4:n aloitusnäytöltä.

• Jos et jo ole aloitusnäytöllä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS -painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina PlayStation-ohjaimen Valinnat (Options) -painiketta.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

PlayStation Vita

1. Aloita PS Vitan aloitusnäytöltä.

2. Paina sormellasi Netflix-sovellusta ja pidä se painettuna, kunnes Netflix-sovelluksen kuvakkeen oikeassa yläkulmassa näkyy -ympyrä.

3. Paina -ympyrää.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Lataa Netflix-sovellus Sony PlayStationiin Asentaminen-välilehden (Set Up) kautta asentaaksesi Netflix-sovelluksen uudelleen.