Miten voin poistaa Netflix-sovelluksen PlayStationista?

Jos sinun pitää poistaa Netflix-sovellus PlayStation 3:sta tai PlayStation 4:stä, noudata alla olevia ohjeita.

Sony PlayStation 3

1. Aloita PS3:n aloitusnäytöstä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Siirry TV-/Videopalvelut (TV/Video Services ) -kohtaan ja korosta Netflix.

3. Paina PlayStation-ohjaimen kolmionäppäintä.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse Kyllä (Yes).

Sony PlayStation 4

1. Aloita PS4:n aloitusnäytöstä.

• Jollet jo ole aloitusnäytössä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna, valitse Lopeta (Quit) ja sitten Kyllä (Yes) palataksesi aloitusnäyttöön.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina PlayStation-ohjaimen Valinnat (Options) -painiketta.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Lataa Netflix-sovellus Sony PlayStationiin Asentaminen-välilehden (Set Up) kautta asentaaksesi Netflix-sovelluksen uudelleen.

globe