Netflixin käyttäminen Teluksen digiboksilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Telus-digiboksilla! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää joillakin Teluksen digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Laitesarja Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
Cisco_CIS330 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_CIS330-GN1-A Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_CIS330-GN1-B Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_CIS430 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_CIS430-GN1-A Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_CIS430-GN1-B Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_ISB2200 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_ISB7000 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_ISB7050 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_ISB7100 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_ISB7105 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Cisco_ISB7150 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Pace_IPH8000 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Pace_IPH8005 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Pace_IPH8010 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Pace_IPW8000 Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
ScientAtl_IPN330HD Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
ScientAtl_IPN330HD-SG-A Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
ScientAtl_IPN330HD-SG-B Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
ScientAtl_IPN430MC Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
ScientAtl_IPN4320-SG-A Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
ScientAtl_IPN4320-SG-B Kanada 720p Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Optik 4 K PVR (VIP-5662W) Kanada 4K Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:
Pik TV (Android TV) Kanada 4K Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni:

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää Telusin digiboksin Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Yhdistä sovellusvalikosta

1. Paina kaukosäätimen Sovellukset (Apps) -painiketta.
  2. Etsi Netflix-sovellus.
  3. Korosta Netflix ja paina kaukosäätimestä OK tai Valitse (Select).
  4. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Yhdistä kanavalta 422 (ei koske Pik TV:tä)

1. Siirry television kaukosäätimellä kanavalle 422.
  2. Kun olet kanavalla 422, käynnistä Netflix-sovellus valitsemalla OK.
  3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Kirjaudu ulos Netflixistä

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Poistu ja kirjaudu ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).
  6. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Poistu kirjautumatta ulos Netflixistä

1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.
  2. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta.
  3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Lopeta (Exit).
  5. Valitse OK.

Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella joillakin Telus-vastaanottimilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Television, joka on yhteensopiva Netflixin Ultra HD ‑striimauksen kanssa ja liitetty vastaanottimeen HDCP 2.2 tai uudempaa tukevan HDMI-portin kautta (yleensä HDMI 1 -portin).
  • Striimaussopimuksen, joka sisältää katselun Ultra HD ‑tarkkuudella. Voit tarkistaa, millainen sopimus sinulla on sivulta www.netflix.com/ChangePlan.
  • Vakaan internet-yhteyden, jonka nopeus on vähintään 25 Mbit/s.
  • Striimauslaadun asettamisen automattiseksi tai parhaaksi. Lisätietoja kuvanlaadun asetuksista on artikkelissa Toistoasetukset.

Netflixiä voi tällä hetkellä katsella Ultra HD ‑tarkkuudella seuraavilla Telusin laitemalleilla:

• Optik 4 K PVR (VIP-5662W)
  • Pik TV