Netflixin käyttäminen Fetch TV -digiboksilla

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Fetch TV -digiboksilla! Tästä artikkelista saat tietoa, kuinka voit rekisteröityä palveluun sekä siitä, kuinka voit kirjautua ulos tililtäsi. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet

Netflixiä voi käyttää tietyillä Fetch TV:n digibokseilla. Tuetuissa laitteissa saatavilla olevia Netflix-striimausominaisuuksia ovat mm:

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Vanhemmissa laitteissa ei elokuvakategorioita ehkä ole järjestetty riveiksi, mutta niilläkin voit selata Omaa listaa, joka luodaan Netflixin verkkosivulla.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Katso ohjeet siitä, kuinka voit ottaa käyttöön monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa saatavilla olevat tekstitykset, kuulovammaistekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni). Jos haluat tarkistaa, tukeeko laitteesi 5.1-tilaääntä, siirry mihin tahansa Netflix-alkuperäissarjaan ja katso, onko vaihtoehtona tarjolla 5.1-tilaääni. Mikäli ei, laitteesi ei tue tätä ominaisuutta. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Valmistajan PIN-koodi:
Fetch TV -digiboksi käyttää PIN-koodia, joka voi rajoittaa Netflix-sovelluksen käyttöä. Mikäli sinulla on ongelmia PIN-asetustesi kanssa, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Laitesarja Tuetut alueet Kuvatarkkuus Tekstitys ja ääni
M605T (2. sukupolvi) Australia 1080p 5.1-tilaääni, tekstitykset, vaihtoehtoinen ääni

Netflixin käyttäminen

Kun haluat yhdistää Fetch TV -digiboksin Netflix-tiliisi, aloita aloitusnäytöltä ja seuraa alla olevia ohjeita.

1. Etsi aloitusnäytöstä Sovellukset (Apps) ja paina kaukosäätimen tassupainiketta (paw).
  2. Korosta Netflix ja paina tassupainiketta.
  3. Kun olet Netflix-sovelluksessa, valitse Kirjaudu sisään (Sign In).

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä (Yes).

3. Valitse oikealla oleva rataskuvake.
  4. Valitse Lopeta (Exit).