Näin lisäät, vaihdat tai poistat puhelinnumeron

Puhelinnumeron lisääminen tilitietoihin tekee kirjautumisesta helpompaa ja parantaa tilin tietoturvaa. Jos joskus unohdat salasanasi, puhelinnumeron avulla pääset myös kirjautumaan takaisin tilillesi.

Puhelinnumeron lisääminen, vaihtaminen tai poistaminen:

1. Siirry Vaihda puhelinnumero -sivulle. Saatat joutua kirjautumaan sisään, jos et ole vielä tehnyt niin.

2. Vahvista henkilöllisyytesi seuraavien ohjeiden avulla.

3. Kun olet vahvistanut, toimi seuraavasti:

• Lisää puhelinnumero: valitse maa, anna puhelinnumero ja valitse sitten Seuraava.

• Muokkaa: tee muutoksia puhelinnumeroon ja valitse Seuraava.

• Poista: valitse Poista puhelinnumero.

4. Jos haluat käyttää uutta puhelinnumeroa Netflixissä, sinun on ensin syötettävä vahvistuskoodi, jonka lähetimme puhelimeesi tekstiviestitse numeron vaihdon yhteydessä. Voit myös vahvistaa numeron tämän linkin kautta: Vahvista puhelinnumero tilin palauttamista varten.

Huomautus:
Vahvistettu puhelinnumero voi olla liitettynä vain yhteen tiliin. Jos vahvistat puhelinnumeron, joka on liitetty myös muihin tileihin, se poistetaan muilta tileiltä.

Jos et saa tekstiviestejä tilillesi liitettyyn puhelinnumeroon, viivästys saattaa johtua operaattorista. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä puhelinoperaattoriisi.