En löydä Netflix-sovellusta

Netflix-sovelluksen voi ladata ja asentaa useimpien laitteiden sovelluskaupasta. Uudemmissa televisioissa ja suoratoistolaitteissa Netflix-sovellus on usein valmiiksi asennettuna.

Jos et löydä Netflix-sovellusta laitteestasi, laitteesi sovelluskaupasta tai sovellusluettelosta, noudata alla olevia laitekohtaisia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Netflix-sovellus on saatavilla Google Play Kaupasta vain laitteille, joiden käyttöjärjestelmän versio on Android OS 5 tai uudempi.

Muuta lapsilukkoasetuksia tai poista se käytöstä

Play Kaupan lapsilukkoasetukset saattavat piilottaa Netflix-sovelluksen.

Näin muutat tätä asetusta:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

3. Napauta Asetukset (Settings) > Perhe (Family) > Lapsilukko (Parental controls).

• Jos Lapsilukko (Parental controls) on käytössä, napauta valintakytkintä ja syötä sitten PIN-koodi poistaaksesi lapsilukon käytöstä.

Huomautus:
      Voit vaihtaa asetuksen takaisin päälle, kun Netflix on asennettu. Lisätietoja tästä tai PIN-koodin vaihtamisesta saat Googlen tukisivujen artikkelista, joka käsittelee lapsilukkoa Google Playssa.
    • Jos Lapsilukko (Parental controls) ei ole käytössä, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

4. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Tyhjennä Play Kaupan välimuisti

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset (Apps & notifications).

3. Napauta Katso kaikki sovellukset (See all apps), selaa alaspäin ja napauta Play Kauppa.

4. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache).

5. Napauta Tyhjennä välimuisti (Clear cache), sitten Tyhjennä tallennustila (Clear storage).

6. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Tarkista Android-laitteesi Play Protect -tila

Netflix-sovellus ei välttämättä näy, jos laitteesi ei ole Play Protect -sertifioitu.

Näin tarkistat laitteesi Play Protect -tilan:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

3. Napauta Asetukset (Settings) > Tietoja (About).

4. Tarkista laitteesi sertifioinnin tila kohdasta Play Protect -sertifiointi.

Jos laitteesi on sertifioitu, ota meihin yhteyttä.

Jos laitteesi ei ole sertifioitu, käytä Netflixin katseluun tuettua laitetta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä laitteesi valmistajaan ja kysymään Play Protect -sertifioiduista laitteista. Lisätietoja saat Googlen tukisivulta, jossa kerrotaan Play Protect -sertifioinnista.

Televisio tai suoratoistolaite

Jos et löydä Netflix-sovellusta televisiosta tai televisioon yhdistetystä laitteesta, laitteesi saattaa vaatia ohjelmistopäivityksen. Useimmilla laitteilla päivitykset voidaan tarkistaa ja ladata asetuksista tai Järjestelmä-valikosta. Ohjeet laitteen päivittämistä varten saat laitteesi mukana tulleista ohjeista tai ottamalla yhteyttä laitteen valmistajaan.

Jos päivityksiä ei ole saatavilla tai laite on jo päivitetty uusimpaan versioon, ota yhteyttä laitteen valmistajaan saadaksesi selville:

• Onko Netflix-sovellus saatavilla laitteeseen.

• Miten Netflix-sovellus löytyy ja asennetaan.

Jos Netflix-sovellus ei laitteen valmistajan mukaan ole saatavilla laitteeseesi, sinun on käytettävä jotakin toista tuettua laitetta.

Digiboksi

Näin löydät tai avaat Netflixin:

1. Etsi palveluntarjoajasi nimi ohjekeskuksestamme.

2. Etsi ja avaa digiboksiasi koskeva ”Netflixin käyttäminen” -artikkeli.

3. Seuraa osion Netflixin käyttäminen ohjeita.

Jos ohjeet eivät korjanneet ongelmaa tai laitettasi koskevaa artikkelia ei ollut, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi selvittääksesi, onko Netflix-sovellus saatavilla laitteeseesi.

iPhone tai iPad

Tarkista iOS-versiosi

Netflix-sovelluksen lataaminen edellyttää iPhone- tai iPad-mallin, jonka käyttöjärjestelmäversio on iOS/iPadOS 16 tai uudempi.

Tarkista versio näin:

1. Siirry asetuksiin (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Valitse Tietoa (About).

4. Version numero löytyy kohdasta Versio (Version).

Jos versiosi on vanhempi kuin 16, mutta olet aiemmin ladannut Netflix-sovelluksen, etsi Applen tukisivustolta ohjeet Netflix-sovelluksen uudelleenlataamiseen.

Jos käyttöjärjestelmän versiosi on 16 tai vanhempi, etkä ole aiemmin ladannut Netflix-sovellusta, tarvitset Netflixin katseluun toisen laitteen.

Jos iOS-versiosi on 16 tai uudempi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Tarkista lapsilukkoasetuksesi

Jos olet laittanut Ruutuaika-asetuksen (Screen Time) päälle estääksesi pääsyn sovelluksiin, joissa on tietty ikäraja, Netflix-sovellus ei välttämättä näy, vaikka se olisi jo asennettuna. Voit tarkistaa asetuksen näin:

Huomautus:
Jos Ruutuaika (Screen Time) on otettu käyttöön lapsen laitteessa, sinun on syötettävä Ruutuajan pääsykoodi (Screen Time Passcode) näiden vaiheiden aikana.
  1. Siirry Asetuksiin (Settings) ja valitse Ruutuaika (Screen Time).

2. Valitse Sisältö ja yksityisyys (Content & Privacy Restrictions) ja valitse sitten Sisältörajoitukset (Content Restrictions).

3. Valitse Sovellukset (Apps). Jos Älä salli (Don't Allow), 4+ tai 9+ on valittuna, Netflix-sovellus on piilotettu.

Saat lisätietoja Applen tukisivuston sisältö- ja yksityisyysrajoitusten asettamista koskevasta artikkelista.

Windows-tietokone

Mac-tietokone

Netflix-sovellus on saatavilla vain App Storesta iPhonelle, iPadille ja Apple TV:lle.

Voit katsoa Netflixiä Mac-tietokoneella osoitteessa www.netflix.com tuetulla verkkoselaimella.

Chromebook

Netflix-sovellus on saatavilla vain Chromebookeille, joihin voidaan asentaa Android-sovelluksia Google Play Kaupasta. Lisätietoja saat Googlen artikkelista Play Kaupan käyttöönotto Chromebookilla.

Jos Chromebookisi tukee Android-sovelluksia, mutta et löydä Netflix-sovellusta Play Kaupasta, noudata näitä ohjeita:

Päivitä Chromebook

Seuraa Googlen ohjeita Chromebookin käyttöjärjestelmän päivittämiseksi ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Muuta Play Kaupan lapsilukkoasetuksia:

Saatat joutua päivittämään lapsilukkoasetuksesi, jos ne piilottavat Netflix-sovelluksen.

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvake.

3. Valitse sitten Asetukset (Settings) > Perhe (Family) > Lapsilukko (Parental controls).

• Jos Lapsilukko (Parental controls) on käytössä, klikkaa tai napauta valintakytkintä ja syötä PIN-koodi poistaaksesi lapsilukon käytöstä.

Huomautus:
      Voit vaihtaa asetuksen takaisin päälle, kun Netflix on asennettu. Lisätietoja tästä tai PIN-koodin vaihtamisesta saat Googlen tukisivujen artikkelista, joka käsittelee lapsilukkoa Google Playssa.
    • Jos Lapsilukko (Parental controls) ei ole käytössä, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

4. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Apple TV

Jos Netflix-sovellus on jo asennettuna, mutta et vieläkään löydä sitä, se saattaa olla piilotettuna tai sovelluskansiossa. Korjaa ongelma seuraamalla Applen ohjeita sovellusten järjestämisestä Apple TV:n aloitusnäytöllä.